През миналия уикенд Пикет участва в състезанието за класически автомобили

...
През миналия уикенд Пикет участва в състезанието за класически автомобили
Коментари Харесай

Пикет: Не съм расист, нищо лошо не съм казал

През миналия уикенд Пикет участва в състезанието за класически автомобили в Льо Ман и коментира скандала, който се разрази около изказването му.

“В моя живот нищо не се е трансформирало - изясни Нелсон, макар че трима бразилски депутати публично желаеха против него да започва наказателно следствие за расистски закононарушения, които се санкционират с до 3 години затвор. - Дойдох в Льо Ман с другари, прекарваме си радостно. Всичко това са нелепости, аз не съм расист. Нищо неприятно не съм споделил. Употребих даже прекомерно мека дума, в Бразилия даже им споделяме нашите бели другари. Това изявление беше от дълго време, а историята се разду в този момент. Това докара до избрани проблеми, само че аз нямам рекламни или обществени отговорности, пристигнах в Льо Ман, с цел да карам за наслаждение. ”

Nelson Piquet chama Lewis Hamilton de “neguinho ” durante entrevista
— CNN Brasil (@CNNBrasil)
Пикет се оплака от начина, по който в родната му Бразилия скандалът се е разраснал.
 Пикет може да влезе в пандиза поради расизъм Пикет може да влезе в пандиза поради расизъм
“Медиите в Бразилия раздуха този скандал ужасно доста - изясни Пикет. - Може би повода е в това, че аз съм доста непосредствен с президента Болсонаро и го считам за добър политик. Но пресата се отнася отрицателно към него и медиите вършат всичко допустимо, с цел да го дискредитират. Ако дискредитират мен, то това ще му се отрази и на него, защото всички знаят, че двамата с него сме близки. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР