Преди няколко дни от UFC официално обявиха битката между Оливейра

...
Преди няколко дни от UFC официално обявиха битката между Оливейра
Коментари Харесай

Оливейра: Отивам в Абу Даби, за да затворя устата на Ислaм и Хабиб

Преди няколко дни от UFC официално обявиха битката между Оливейра и Махачев. Битката за вакантната титла ще оглави UFC 280, което ще се проведе на 22-ри октомври в Абу Даби. Букмейкърите избраха Махачев за голям фаворит в тази среща.

Оливейра е в серия от 11 поредни победи, а Махачев е в серия от 10 поредни победи. Чарлз смята, че не получава уважение от Хабиб и Махачев, но ще им затвори устите на тяхна територия в Абу Даби.

„ Всички знаеха, че желая да се удрям с Конър Макгрегър в Бразилия, само че той не отговори на предизвикването ми.

Нурмагомедов и Махачев казаха много глупости в медиите. Казаха, че отиват в Бразилия, за да ме бият пред моите фенове. Те не се съгласиха. Те дори не се съгласиха да се бият на неутрална територия. 

В резултат на това, първенецът за трети път ще се бие на територията на противника си. Както демонстрирах в борбите с Порие и Гейджи, това не е проблем за мен.

Когато клетката се затвори, ще останем само ние двамата. 

Отивам в Абу Даби, с цел да затворя устата на Ислам и Хабиб. Ако Хабиб и Махачев желаят да популяризират борбата, без да отдават почитание на другите форми на бойни изкуства, тогава това е тяхно право.

 Уважавам всички стилове на бойните изкуства. Трябва да внимаваме с приказките. Кого победи Махачев? Победих всички на върха със събмишън или нокаут. Няма да доведа битката до решение.“, каза Оливейра пред Sherdog.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР