По-рано днес британецът триумфира в квалификацията на „Хунгароринг“, която е

...
По-рано днес британецът триумфира в квалификацията на „Хунгароринг“, която е
Коментари Харесай

Волф не изключва шанс за титлата, ако Ръсел спечели в Унгария

По-рано днес британецът триумфира в квалификацията на „Хунгароринг“, която е една от най-важните за сезона, тъй като изпреварванията на унгарското трасе са много трудни. За Мерцедес това бе първи истински повод за радост през сезона, в който до момента пилотите на „Сребърните стрели“ не успяват да окажат съществена съпротива на Ферари и Ред Бул.
 Ръсел хвърли бомбата и потегля първи в Унгария, Леклер е 3-ти, а Верстапен едвам 10-ти Ръсел хвърли бомбата и потегля първи в Унгария, Леклер е 3-ти, а Верстапен едвам 10-ти
„ Трудно е да се каже, имаме огромен пасив по отношение на Макс (Верстапен), както и всички други. Но се вижда по какъв начин се развиват нещата, когато Ред Бул не са в борбата в челото. Ние в никакъв случай няма да се предадем. Постоянно се съмняваме, подскачаме сред меланхолия и жизненост.

YESSSS GEORGE!!!!! AMAZING!!! POLE POSITION IN HUNGARY
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1)
„ Това прави този спорт толкоз сложен, само че и трогателен. Не бих изключил нищо, в случай че на следващия ден успеем да спечелим “, сподели Волф пред Sky Sports F1 малко след финала на квалификацията в Унгария.
 Ръсел: Трябва да разберем от кое място пристигна това движение Ръсел: Трябва да разберем от кое място пристигна това движение
Той също по този начин показа и своите упования за утрешното съревнование край Будапеща, в което по неговите думи стартът ще бъде доста значим.

“COME ONNNNN!!! WOOOOO! ”
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1)
„ До момента ние постоянно изоставахме в една обиколка, само че в този момент сме на полпозишън. Нека забележим какво ще създадем с това в надпреварата на следващия ден. Ако имаме нужното движение аз имам вяра, че ще сме част от заниманието и игрите в челото. Ако успеем да запазим позицията на старта и в случай че имаме добра тактика и безгрешни стопове за какво да не се борим за успеха? Можем да спечелим това съревнование “, съобщи австриецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР