Отборът на България, съставен от сервизни експерти от екипа на

...
Отборът на България, съставен от сервизни експерти от екипа на
Коментари Харесай

Ауди България с победа в Audi Twin Cup 2022

Отборът на България, съставен от сервизни експерти от екипа на Порше София Запад, спечели първото място в състезанието за познания в областта на технологиите.

Общо 20 национални отбора се състезаваха в четири дисциплини за места на почетната стълбичка на победителите. Събитието бе предшествано от национални квалификационни кръгове, в които участваха 1759 отбора от 24 държави в световен мащаб. Отборът победител в тазгодишното издание на Audi Twin Cup е Matrix Northern Lights от Канада. На състезанието Audi отличава изключителни постижения в обслужването на клиенти. Второто място е за отбора The Dutch Lions от Нидерландия. Трето място зае отборът Fiersome от САЩ.

За първи път след двегодишна пауза, причинена от пандемията, ориентираните към практиката международни финали отново се проведоха лично, този път в рамките на два дни в Audi Campus на летището в Мюнхен. Отборите изпробваха техническите си познания върху специално подготвени автомобили на мястото на тренировката. В дигитално подкрепени сесии финалистите демонстрираха качеството на своето ноу-хау при консултирането на клиенти.

“Бъдещето на следпродажбеното обслужване на Audi е електрическо, цифрово, стабилно и интелигентно. То ще остане решителен конструктивен детайл на рентабилността за нашите сервизни сътрудници и за нас в бъдеще. Следователно разширението на следпродажбеното обслужване е основен съставен елемент на корпоративната тактика на Audi “Vorsprung 2030 ”. И ние ще ориентираме нашите сервизни сътрудници и ще ги обучим в сходство с това ”, съобщи Хорст Ханшур, началник на отдел “Развитие на бизнеса на дребно и обслужване на клиенти ” в AUDI AG.
 Мерцедес и Ферари: Не сме срещу Порше и Ауди! Мерцедес и Ферари: Не сме срещу Порше и Ауди!
Освен практическите изпитания - и за първи път на финал на Audi Twin Cup, отборите имаха възможност да се видят отблизо модерния свят на електрическата мобилност на Audi по време на тестово шофиране на моделите Audi RS e-tron GT, Audi Q4 e-tron и Audi A8 TFSI e.
 Audi освежава четири известни модела Audi освежава четири известни модела
След 26 години Audi Twin Cup ще бъде обновена през следващата година. Докато досега състезанието беше запазено единствено за отдела за следпродажбено обслужване на Audi, скоро състезателния терен ще бъде разширен и ще включва всички служители свързани с директните продажби.

Националните кръгове на състезанието за новото издание на Audi Twin Cup вече започнаха. Победителят в новия формат на състезанието ще бъде определен на предстоящия международен финал през лятото на 2023 г. в кампуса на Audi в Мюнхен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР