Златният медалист на 400 метра Майкъл Норман и носителят на

...
Златният медалист на 400 метра Майкъл Норман и носителят на
Коментари Харесай

49 световни медалисти от Юджийн ще участват на Диамантената лига в Силезия

Златният медалист на 400 метра Майкъл Норман и носителят на олимпийско злато Кирани Джеймс отново ще премерят сили. Световната шампионка на 400 метра Шони Милър-Уибо този път ще участва на 200 м, където ще се изправи срещу златната медалистка от Юджийн в тази дисциплина Шерина Джаксън.
 Фред Кърли е новият международен първенец на 100 метра, американци превзеха подиума Фред Кърли е новият международен първенец на 100 метра, американци превзеха подиума
На 100 метра при мъжете отново ще има интересен американски сблъсък - на старт ще застанат шампионът Фред Кърли и бронзовият медалист Трейвън Бромел.

Световният рекордьор и планетарен шампионат в тласкането на гюле Райън Краузър за пореден път ще се изправи срещу сънародника си Джо Ковач, световен шампион от 2015 и 2019 г. Олимпийският шампион в хвърлянето на чук Войчех Новицки ще се опита да вземе реванш от сънародника си Павел Файдек, който го победи в Юджийн.

Шампионът на 400 м/пр Алисон Дос Сантос и световният рекордьор в овчарския скок Арманд Дуплантис са другите златни медалисти, които ще радват зрителите в Силезия на 6 август.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР