За пилота на Ферари тази смяна бе очаквана, тъй като

...
За пилота на Ферари тази смяна бе очаквана, тъй като
Коментари Харесай

И Леклер сложи 4-та си скоростна кутия в Унгария

За пилота на Ферари тази смяна бе очаквана, тъй като във Франция миналата седмица той имаше проблем с избирането на задната предавка след катастрофата му в състезанието на „Пол Рикар“. Механиците на Скудерията направиха опит да поправят трансмисията преди началото на уикенда в Унгария, но след петъчните тренировки избраха да заложат на сигурното и да сложат нова скоростна кутия.
 Верстапен се приближи до наказванията, поради новата си скоростна кутия Верстапен се приближи до наказванията, поради новата си скоростна кутия
Освен своята четвърта трансмия Леклер започна своето участие в съботния ден на Гран При на Унгария и със своята осма изпускателна система в рамките на годината. Тя е последната разрешена от правилника за монегаска, което почти сигурно ще му донесе наказание за изпозлването на допълнителни компоненти в рамките на годината.

Той вече изтърпя една такава санкция в Канада, където стартира последен, но фактът, че използва своята последна скоростна кутия и изпускателна система показва, че за него предстоят още стартирания от по-задна позиция.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР