Въпреки щетите, които бяха нанесени по единствения комплект с подобрения

...
Въпреки щетите, които бяха нанесени по единствения комплект с подобрения
Коментари Харесай

Албон ще разполага с подобренията на Уилямс и в Австрия

Въпреки щетите, които бяха нанесени по единствения комплект с подобрения на Уилямс, той ще бъде наличен за Албон и по време на предстоящия тази седмица уикенд за Гран При на Австрия. Това става, след като механиците на базирания в Гроув екип са успели да извършат необходимите поправки по компонентите в дните след старта на Острова.

„ Да имаме спринтов уикенд след такава злополука на старта прави логистиката доста комплицирана. Въпреки това ние успяхме да се оправим и да изправим или сменяем частите по колата на Алекс, с цел да можем да продължим да трупаме данни за подобренията в петък.
 Пуснаха Албон от болничното заведение Пуснаха Албон от болничното заведение
„ Заради спринта ще имаме доста малко време да вършим промени по колите преди те да влязат в закрития парк. Затова ще би трябвало да сме доста дръзки и смели още в първата подготовка, в случай че желаеме да продължим да се подобряваме “, съобщи основният инженер на Уилямс – Дейв Робсън.
 Алекс Албон е доста удовлетворен от подобренията на Уилямс Алекс Албон е доста удовлетворен от подобренията на Уилямс
Силно ревизиранията пакет на Уилямс носи с около секунда по-добро темпо на обиколка спрямо първоначалната версия на FW44. Вторият пилот на британския тим – Никола Латифи ще трябва да почака до Гран При на Франция или дори до Гран При на Унгария, за да получи обновената версия на своята кола.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР