В последните две състезания Ферари спечели две поредни победите, след

...
В последните две състезания Ферари спечели две поредни победите, след
Коментари Харесай

В Ред Бул не се чувства спокойни, въпреки проблемите на Ферари

В последните две състезания Ферари спечели две поредни победите, след като преди това „Биковете“ бяха непобедени в шест поредни старта. Въпреки тези успехи на „Силвъсртоун“ и „Ред Бул Ринг“ обаче във Ферари нямаше как да се зарадват напълно, тъй като и в двете надпревари те отново имаха проблеми или със своята тактика, или надеждността на SF-75.
 От Ферари разкриха по какъв начин са заличили преимуществото на Ред Бул на вършиме От Ферари разкриха по какъв начин са заличили преимуществото на Ред Бул на вършиме
„ Ние не се фокусираме върху тях. Няма по какъв начин да направляваме какво се случва при тях. Трябва да останем фокусирани върху себе си и да извлечем максимума от нашия пакет. Те имаха доста мощна кола в Австрия и умерено можеха да са първи и втори “, сподели шефът на Ред Бул.

„ Ние сме едвам на средата на сезона, а нещата могат да се извърнат доста бързо. Все още има доста до финала. Бих споделил, че в Австрия успяхме да ограничим вредите, защото спечелихма полпозишъна и спринта, а по-късно бяхме втори в надпреварата.

11 races complete ✅ 11 races remain
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР