“Никога не съм искала да бъда известна като спортиста, който

...
“Никога не съм искала да бъда известна като спортиста, който
Коментари Харесай

Британска атлетка призна, че страда от множествена склероза

“Никога не съм искала да бъда известна като спортиста, който е получил МС“, каза Нилсен, която също разкри, че е страдала от депресия след диагнозата. " Но това е нещо, което се надявам да вдъхнови хората. Сега е подходящият момент. Искам да разкажа моята история. "

“Бях в най-добрата си форма в живота си. Препятствията се чувстваха като на земята. Времето не можеше да бъде по-лошо. В деня преди състезанието се събудих, облякох тениската си и докато пръстите ми галеха тялото ми, забелязах, че лявата страна е изтръпнала.

По време на състезанието изтръпването беше прогресирало към лявата ми ръка и по-голямата част от левия ми крак, така че 90 процента от лявата ми страна беше изтръпнала. Също така започнах да чувствам слабост в дясната страна. Това беше най-важното състезание в живота ми. Не можех да не бягам, затова се опитах да го запомня”, сподели Нилсен.

След курс с противовъзпалителни кортикостероиди, симптомите на Нилсен са намалели и тя трябва да се завърне на пистата в четвъртък, представяйки Англия на Игрите на Британската общност в Бирмингам.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР