“Защитата на титла не е лесна задача. Щастлив съм, че

...
“Защитата на титла не е лесна задача. Щастлив съм, че
Коментари Харесай

Петерс: Просто исках да се насладя на състезанието и да направя шоу

“Защитата на титла не е лесна задача. Щастлив съм, че успях да го направя, въпреки че се надявах на по-дълги хвърляния днес. Просто исках да отида там, да се насладя на състезанието и да направя шоу. Това е второто ми злато, така че съм много благодарен за това.

Повечето хвърлячи предпочитат вятъра отзад, но днес имахме насрещен вятър, така че беше малко предизвикателство, но се справих“, сподели рекордьорът на Гренада след успеха си.
 Петерс победи олимпийския първенец и стана вторият в историята, който пази международната си купа на копие Петерс победи олимпийския първенец и стана вторият в историята, който пази международната си купа на копие
Олимпийският шампион Нийрадж Чопра, който завърши втори днес, изрази задоволство, че е извоювал медал.

“Трябва да поздравя Питърс и Якуб. Не се чувствах добре по време на първите си три хвърляния. Загрявката ми не беше добра. Усетих нещо в слабините си по време на хвърлянето, но мисля, че всичко е наред. Хвърлянето в този вятър също беше преживяване. Но следващата година отново имаме Световно първенство, така че ще се опитам да се справя по-добре в Будапеща”, каза индиецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР