🤮ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси

...
🤮ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси
Коментари Харесай

ГЕРБ започнаха кампанията си на лъжи и манипулации към Спаси София и мен, точно както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите

🤮ГЕРБ започнаха акцията си на неистини и операции към Спаси София и мен, тъкмо както предупредихме, че ще стане след разкритията за цените на лампите.

💩Вместо да обяснят каква е повода за големите разлики при улично осветяване, вместо да подхващат най-малко някакви дейности да спасят София от финансовия колапс, до който самите те я докараха, вместо да реват за стотици милиони подарък от държавата… те се занимават със спонсориране със стотици евро на агитация във Facebook.

🛑Скъпи политически съперници – безсилни сте, тъй като за всички е ясно до каква злополука във всички браншове докара вашето към този момент 16 годишно ръководство на София. Подобни операции няма да ви оказват помощ! Софиянци желаят енергични и почтени хора с визия и кураж, които да решат отворените от вас проблеми, вместо неспиращите обири, некачествени поправки и извъртане.

❗ И както постоянно – в случай че предлагаме нещо, ще го намерите на страницата на Спаси София, а не в кафявите медии, които обслужват ГЕРБ.
#СпасиСофия #ГрадЗаХората #БорисеЗаСофия

Борис Бонев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР