🔥 Днес собственикът на ЕКОНТ, който даде 300 000 лева

...
🔥 Днес собственикът на ЕКОНТ, който даде 300 000 лева
Коментари Харесай

Петков направи немислимото – само за три месеца стана по-мразен и презиран от Борисов, какво се очакваше да направят повече служителите на НСО вчера?

🔥 Днес притежателят на ЕКОНТ, който даде 300 000 лв. за предизборната акция на Продължаваме промяната, а все още министър на превоза, изискал оставката на шефа на НСО, тъй като службата не се справила с защита на Кирил Петков.

❓Като оставим настрани обстоятелството, че Петков направи немислимото – единствено за три месеца стана по-мразен и презиран от Борисов, какво се очакваше да създадат повече чиновниците на НСО през вчерашния ден?

❗Ясно се чува по какъв начин началникът на защитата МОЛИ министър-председателя да не потегля към върха, тъй като това е провокация към хората, които така и така демонстрират негативното си отношението по отношение на него, само че не, Петков си беше решил, че ще се „докаже на терен“.

🔥 В тази връзка, не началникът на НСО, а спонсорът-министър и целият кабинет да подават #ОСТАВКА и да отпътуват кой от където беше доведен.

Цончо Ганев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР