X Шефът Илон Мъск призова Disney незабавно“ да уволни главния

...
X Шефът Илон Мъск призова Disney незабавно“ да уволни главния
Коментари Харесай

Илон Мъск призова главният изпълнителен директор на Disney Боб Айгер да бъде уволнен заради закупуване на реклами, след като компанията изтегли пари от X

X Шефът Илон Мъск прикани Disney „ неотложно “ да уволни основния изпълнителен шеф Боб Айгър в четвъртък за това, че е разрешил проявлението на реклами на Mouse House в конкурентни обществени медийни платформи, за които се твърди, че разрешават на деца-хищници да се насочват към малолетни консуматори.

Мъск ескалира враждата си с Игер — на който той сподели да се „ майната му “ предходната седмица, откакто Disney изтегли рекламата си от X след оспорван отчет, че рекламите му се демонстрират до антисемитско наличие на уеб страницата, прочут преди като Twitter.

„ Боб Айгер счита, че е ужасно да се популяризират до материали за употреба на деца. Истински изправен човек “, разгласява Мъск, до момента в който изписва неверно името на дългогодишния медиен магнат.

Избухването на Мъск се отнася до избухливо правосъдно дело, заведено тази седмица от основния прокурор на Ню Мексико, което упрекна Фейсбук и Instagram, притежавани от Марк Зукърбърг, че не са модерирали оскърбително наличие, вк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР