X, сайтът за социални медии, известен преди като Twitter, започна

...
X, сайтът за социални медии, известен преди като Twitter, започна
Коментари Харесай

Мъск ще таксува новите потребители на X $1 на година за основен акаунт

X, уеб сайтът за обществени медии, прочут преди като Twitter, стартира да таксува нови консуматори в Нова Зеландия и Филипините за потребление на главните функционалности на платформата и има за цел да разшири годишната такса за всички нови консуматори в международен мащаб.

По време на пробния интервал новите консуматори във Филипините и Нова Зеландия ще би трябвало да заплащат надлежно към $0,75 и $0,85 всяка година, с цел да могат да разгласяват и да се ангажират в X.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Мъск споделя, че X може да начислява месечна такса за достъп Twitter е санкциониран за закъснение при съблюдаване на федералното следствие за изборите на Тръмп Twitter, в този момент наименуван X, възвръща акаунта на Kanye West Какво стои зад трансформацията на марката Twitter? завършек на списъка

Онези, които откажат да платят, ще могат единствено да четат изявления, да гледат видеоклипове и да следват сметки, сподели компанията.

„ Това ще оцени евентуално мощна мярка, която да ни помогне да се борим с ботове и спамери на X, като в същото време балансираме достъпността на платформата с дребната сума на таксата “, се споделя в изказване на компанията. Ботовете са сметки, ръководени от компютърни стратегии, а не от хора.

Годишният абонамент е най-новият в поредност от спорни промени в платформата, откогато милиардерът Илон Мъск купи Twitter предходната година за 44 милиарда $.

Хиляди чиновници бяха уволнени, модерирането на наличието е прекъснато и синята отметка – в миналото употребена за идентифициране на доказани сметки – е дадена на всеки, който е подготвен да заплаща $8 на година.

През юли компанията ребрандира на X и изхвърли логото на синята птица, което символизира задачата на платформата.

X сподели, че новата такса ще „ укрепи “ съществуващите старания за понижаване на спама и „ манипулиране на нашата платформа и интензивност на бот “.

Съществуващите консуматори във Филипините и Нова Зеландия не са наранени.

По-рано този месец осведомителната организация Ройтерс заяви, че основният изпълнителен шеф на X Линда Якарино е споделила на кредиторите на платформата, че компанията възнамерява да тества три равнища на своята абонаментна услуга въз основа на броя реклами, показани на потребителя.

Мъск показа концепцията за годишен абонамент през септември, като сподели, че това ще помогне за справяне с ботовете, които могат да се употребяват за изкуствено увеличаване на политически послания или расова ненавист.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР