X-мен съществуват!: Промушване през тенис ракета; момичето с рентгеновите очи“;

...
X-мен съществуват!: Промушване през тенис ракета; момичето с рентгеновите очи“;
Коментари Харесай

X-мен съществуват!: Промушване през тенис ракета; „момичето с рентгеновите очи“; мъжът, който никога не спи… Свръхспособностите вече са тук…

X-мен съществуват!: Промушване през тенис ракета; „ момичето с рентгеновите очи “; мъжът, който в никакъв случай не спи… Свръхспособностите към този момент са тук… Петима души имат „ свръхспособности в действителния живот “, които даже учените не могат да обяснят.
В този свят има няколко души, които имат качества, които специалистите не могат да обяснят изцяло.

Някои хора имат качества, които са оттатък опциите на човешкото тяло.

В някои случаи учените съумяват да открият аргументите, заради които даден човек е в положение да го направи. Но в други те остават без пояснение.

Има няколко индивида, които могат да се оправят с неща, с които и най-решителните от нас не биха могли.

 

Даниел Браунинг Смит

Този 44-годишен американски акробат е описван като „ най-гъвкавия човек в историята “. И е прочут още като „ Гуменият човек “.

Благодарение на невероятната си еластичност той има седем върха на Гинес. Между тях е най-бързото влизане в затворена усмирителна риза. Той е изпълнявал и каскади като прекосяване на цялото му тяло през разплетена тенис ракета. Добре, за този случай учените знаят за какво Даниел е съумял да направи това, което прави, защото той има заболяване, наречено хипермобилен синдром на Елерс-Данлос. То му дава хлабави стави и разтеглива кожа, които му оказват помощ за невероятните подвизи. Въпреки че това значи, че би трябвало да се откаже от осъществяванията, защото положението може да аргументи болежка. А и крайниците му елементарно могат да се разместят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР