www.focus-news.netДнес повече от всякога се нуждаем от обединение, отбеляза тойНека

...
www.focus-news.netДнес повече от всякога се нуждаем от обединение, отбеляза тойНека
Коментари Харесай

Цветанов: На 27, когато се събудим, трябва да знаем дали не сме направили грешка

www.focus-news.net

Днес повече от всеки път се нуждаем от обединяване, означи той

Нека всеки жител да оцени това, което беше направено от политици, народни представители в интервала на прехода. Това е пътят към НАТО и Европейски Съюз “, разяснява той

26 май е основна дата, само че на 27, когато се събудим, би трябвало да знаем дали не сме създали неточност. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на изборния щаб на партията Цветан Цветанов при показване на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за членове на Европейския парламент.

„ 26 май е значима основна дата, само че на 27, когато се събудим, би трябвало да знаем дали не сме създали неточност. Нека на 26 всеки жител да оцени това, което беше направено от политици, народни представители в интервала на прехода. Това е пътят към НАТО и Европейски Съюз “, разяснява той.

„ ГЕРБ, като най-голяма политическа мощ, загърби егото си и с ЕНП организирахме един прагматичен разговор със Съюз на демократичните сили “, напомни Цветанов. По думите му предложенията за претенденти на Съюз на демократичните сили дават опция за разцвет.

„ Днес повече от всеки път се нуждаем от обединяване “, означи той, като разяснява, че ГЕРБ е мощна политическа мощ, тъй като тя има нужните структури на ръководство – Жени ГЕРБ, бизнесмени ГЕРБ и млади фигури.

Източник: Фокус

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР