WWF, iCard и Mastercard обединяват усилия в подкрепа на българските

...
WWF, iCard и Mastercard обединяват усилия в подкрепа на българските
Коментари Харесай

The Bear Card: дарителска карта в подкрепа на българските мечки от WWF България, iCard и Mastercard |

WWF, iCard и Mastercard сплотяват старания в поддръжка на българските мечки с нов артикул, който осигурява елементарен метод за дарителство на потребителите.

Трите компании стартират стратегически партньорство " Заедно за дивата природа “ в поддръжка на дела за запазване на природата в България.

Така е създадена The Bear Card  - новаторска платежна карта, създадена от 75% рециклирана пластмаса, която също може да бъде рециклирана. 

С помощта на доброволчески екипи и дарени средства, интернационалната природозащитна организация WWF работи за стабилизиране на популацията на мечките и съществуването им в естетика с хората.

От този месец идеите на организацията, свързани с запазване на дивата природа, включително и мечките в България, ще бъдат подкрепени от стратегическото партньорство с българската финтех компания iCard и с Mastercard и техните картодържатели. 

Месечната такса за обслужване на картата ще бъде дарявана от iCard и Mastercard за работата на WWF България, а при преводи с картата, ще се бъдат дарявани по още 0,20 лева към сметката на дивата природа.

iCard дава на клиентите още благоприятни условия за даряване на средства по сметката на WWF България – посредством своята мрежа от банкомати в страната, а по този начин също и непосредствено посредством цифровия портфейл iCard. Клиентът самичък избира цената на даренията през приложението iCard, както и техния тип – еднократни, периодически или под формата на закръгляне на всяко заплащане.

По същия метод в поддръжка на идеята работи и ко-брандирана подаръчна карта – Eco GiftCard от iCard и Mastercard. Партньорството ще се осъществя в поредност от тематични планове, обединени от обща цел – опазването на скъпата дива природа на България с помощта на общите старания на бизнеса и хората.

ICard, благодарение на WWF, се ангажира с съответни стъпки за понижаване на екологичния отпечатък на компанията.

Проблемите, по които работи WWF в България, включват стратегия за отбрана на кафявите мечки, запазване от човешка интервенция на последните вековни гори, основаване на нови гори по поречието на Марица, поощряване на отговорно потребителско държание посредством новаторски форми за битка с климатичните промени, просветителни начинания за деца и младежи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР