WTA и Порше подновиха партньорството сиWTA обяви, че подновява партньорството

...
WTA и Порше подновиха партньорството сиWTA обяви, че подновява партньорството
Коментари Харесай

WTA и Порше подновиха партньорството си

WTA и Порше възобновиха партньорството си
WTA разгласи, че възобновява партньорството си със спортния производител на коли Порше.,,Женската тенис асоциация е удовлетворена от това, че удължава сполучливото си партньорство с Порше “, съобщи президентът на WTA Мики Лоулър.,,Женският тенис изживява невиждан интервал на израстване и известност “, добави той. Френският производител на коли ще продължи да бъде главен спонсор на WTA и Финалите в Шънджън.

,,Финалите в Шънджън са един от най-запомнящите се моменти на годината и се развиха до събитие от международен мащаб “, показа Детлев декор Платен, член на изпълнителния ръб, виновен за продажби и маркетинг в Порше.,,Като софтуерен град в един от нашите основни пазари, Шънджън е интернационален план, който притегля фенове от целия свят. Новият дом на финалите на WTA е отличен комплимент за бъдещата ориентировка на Порше “, приключи той.

Сътрудничеството сред Женската тенис асоциация и Порше стартира през 1978, когато основаната в Щутгарт автомобилна компания започва спонсорство на шампионата в града, а от 2002 година насам е притежател и уредник на съревнованието. Надпреварата в Щутгарт е считана за едно от най-престижните надпревари по време на европейския сезон на клей. Порше е главен спонсор и на Финалите на WTA от 2015 насам. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР