WTA 1000 надпреварата в Индиън Уелс за поредна година ни

...
WTA 1000 надпреварата в Индиън Уелс за поредна година ни
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Рибакина и Сабаленка решават съдбата на трофея в Индиън Уелс

WTA 1000 конкуренцията в Индиън Уелс за поредна година ни подари с първокласни конфликти сред най-хубавите тенисистки в света, като изненади също не липсваха, най-голямата от които беше поднесена от шампионката от Уимбълдън - Елена Рибакина, която в полуфиналната фаза на надпреварата отстрани защитаващата купата си Ига Швьонтек. С триумфа си представителката на Казахстан откри място в мача за оценката, където ще има шанса да вземе своя реванш от Арина Сабаленка, която по-рано в хода на сезона я надигра на финала на Аустрелиън Оупън, завоювайки дебютния си трофей от Големия шлем.

Няма да е пресилено, в случай че кажем, че точно беларуската е тенисистката в най-хубава спортна форма през 2023-та, като има цели 18 победи в 19 мача. В досегашното съревнование сред двете носителки на " мейджър " трофеи пък откриваме 4 срещи, в които непроменяемо с крайния триумф е триумфирала международната номер две, която бива фаворизирина и през днешния ден в разногласието за оценката в Калифорния.

Повторението на финала от Мелбърн ще открие програмата на заключителния ден на шампионата в пустинния град, като се чака всеки миг двете представителки на челната десетка в класацията на WTA да излязат на корта в следващия двубой между тях през сегашния сезон. В случай че желаете да наблюдавате онлайн борбата за короната при дамите в Индиън Уелс, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР