WPP каза, че миналата година е била по-предизвикателна“ от очакваното,

...
WPP каза, че миналата година е била по-предизвикателна“ от очакваното,
Коментари Харесай

Продажбите на WPP се забавят, тъй като клиентите в САЩ намаляват разходите за реклама

WPP сподели, че предходната година е била „ по-предизвикателна “ от предстоящото, откакто американските софтуерни компании понижиха маркетинговите вложения, само че че чака изборите в Съединени американски щати, Олимпийските игри и Супербоул да подтикват растежа в 2024.

През последното тримесечие на предходната година приходите от Съединени американски щати — най-големият пазар на WPP до момента — са спаднали с 4,5 % на съпоставима база заради по-ниските разноски за технологии, опазване на здравето и търговия на дребно клиенти, макар че бизнесът на WPP беше по-силен в Обединеното кралство и Индия.

Приходите за цялата година минус преходните разноски бяха 11,9 милиарда английски лири, което отразява съпоставимо нарастване от 0,9 %, закъснение по отношение на миналата година, само че в горната граница на предходните насоки. Базираната в Обединеното кралство рекламна група изложи проекти за непретенциозен напредък още веднъж през 2024 година, с доходи, по-малко прехвърлящи разноски, сред еднакъв или 1% растеж. Това е по-ниско от задачите, сложени от конк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР