Wormhole, новаторска платформа, посветена на свързването на данни в множество

...
Wormhole, новаторска платформа, посветена на свързването на данни в множество
Коментари Харесай

Крипто проект раздава стотици милиони безплатни токени – какво трябва да знаем

Wormhole, новаторска платформа, отдадена на свързването на данни в голям брой блокчейни, започва огромно разпределяне на токени, като ще разпредели над 617 милиона токена.

Този ход е сигнал за уговорката на Wormhole да демократизира своята екосистема, позволявайки по-голяма децентрализация. Със своята авангардна технология Wormhole е улеснила безпроблемното прекачване на данни за над 200 приложения, обслужвайки разнообразна общественост от над един милион консуматори на портфейли.

Въпросният airdrop следва непоколебим одит на сигурността и децентрализацията, извършен от Комитета за оценка на мостовете на фондация Uniswap. Wormhole се трансформира в единствения протокол, утвърден от Uniswap DAO, отбелязвайки забележителен стадий в устрема си към децентрализирани интервенции и ръководство.

От разпределението на токените, наречени W, ще се възползват разнообразни заинтригувани страни в границите на динамичната общественост на Wormhole, в това число дейни консуматори на приложенията на екосистемата. Това систематизиране има за цел да насърчи ангажираността и приноса в цялата мрежа на Wormhole.

Правото на присъединяване в разпределението на токените е несъмнено въз основа на интензивността на потребителите в границите на екосистемата. Някои консуматори обаче се сблъскаха с проблеми при инспекцията за допустимост, което накара Wormhole бързо да проверява и да реши въпроса.

Въпреки провокациите, раздаването на токени вкарва нова система за ръководство, под управлението от притежателите на токени. Тази система дава опция на притежателите на W да играят основна роля в оформянето на бъдещата траектория на протокола и структурата на ръководство, наблягайки уговорката на Wormhole към вземането на решения, ръководени от общността.

Освен това токенът W ще минава безпроблемно през голям брой вериги с помощта на рамката Native Token Transfers (NTT) на Wormhole, която разрешава безпроблемни прехвърляния в границите на свързаната мрежа на Wormhole.

По създание това разпределяне на токени съставлява значим стадий за Wormhole, защото тя се ориентира към деликатния баланс сред софтуерните нововъведения и ръководството, ръководено от общността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР