Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24

...
Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24
Коментари Харесай

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след известията, че Илон Мъск е почнал правосъдни дейности против монетата OpenAI.

В правосъдния иск, подаден на 29 февруари, се твърди, че платформата се е отклонила от първичната си задача за създаване на изкуствен интелект за възстановяване на човечеството, а не за облага. Мъск твърди, че е налице нарушаване на контракта, защото в началото Алтман и съоснователят Грег Брокман са се обърнали към него с концепцията да основат организация с отворен код и нестопанска цел.

Освен това планът се сблъсква с инспекции във връзка с отбраната на персоналните данни от страна на регулаторни органи в няколко страни, в това число Обединеното кралство, Франция , Германия, Кения и Аржентина.

Обръщайки се към самия Worldcoin , си коства да се означи, че въпреки и стартиран неотдавна, планът е минал през тригодишна разработка. Основният му фокус се състои в запазването на цифровата еднаквост, като в същото време се оправя с провокациите, свързани с идентичността, което е неповторимо предложение в крипто сферата.

Един от забележителните аспекти на Worldcoin е потреблението на технология за сканиране на очите, известна като “ “, за разграничение на взаимоотношенията сред хора и ботове. WLD токенът улеснява заплащанията, прехвърлянията и покупките в границите на екосистемата.

В вероятност Worldcoin е разпределил забележителна част (75%) от първичното си предложение на WLD за общността, като 13.5% са предопределени за вложителите, а 10% – за екипа от разработчици. Понастоящем единствено 1% от общото предложение е в обращение, като в бъдеще се възнамерява отключване на спомагателни токени.

Въпреки първичните провокации Worldcoin претърпя внезапен скок на ликвидността и размера след листването си в Binance ( BNB ).

Имайки поради тези разнообразни фактори и обстановки, бе потърсена помощ от AI чатботът на OpenAI, ChatGPT. От решаващо значение е обаче да се признае, че прозренията на ChatGPT може да не отговорят изцяло на опасенията, изразени от световните регулатори за отбрана на персоналните данни.

Въпреки че анализът на ChatGPT допуска евентуални бичи трендове в ликвидността, ценовото деяние и размера, той акцентира непредсказуемия темперамент на пазара на криптовалути, който се въздейства от темповете на приемане, нововъведенията и пазарната динамичност. Следователно съответните прогнози по отношение на бъдещото показване на Worldcoin остават спекулативни и зависят от разнообразни фактори и трудност, присъщи на криптопазара. На вложителите се предлага да организират задълбочени изследвания и да правят оценка толерантността към риска, преди да вземат капиталови решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР