Wizz Air - водещият нискотарифен превозвач в Централна и Източна

...
Wizz Air - водещият нискотарифен превозвач в Централна и Източна
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда засилени хигиенни мерки за безопасност и здраве

Wizz Air - водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, през днешния ден разгласи, че от 1 май вкарва спомагателни хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на клиентите и екипажа.

За да обезпечи здравето на пасажерите и екипажа, Wizz Air ще ползва нови протоколи - в сходство с държавните разпореждания, които ще подсигуряват физическото разграничаване по време на качването на борда и усъвършенстваната непорочност в самолета.

Като част от ограниченията за отбрана на здравето на клиентите и екипажа на самолетната компания, пасажерите би трябвало да се записват за полет и да правят всевъзможни покупки онлайн, като да вземем за пример възнаграждение за спомагателен багаж, с цел да се понижи броят на физическите взаимоотношения на летището. Използването на будки за самочекиране, където е допустимо, и бърза инспекция за сигурност на летищата, са мощно целесъобразни за в допълнение възстановяване на физическото разграничаване преди качване на борда.

С цел ограничение на разпространяването на допустима болест, пасажерите ще бъдат общително молени да се придържат към новите правила за физическо разграничаване както по време на качването в самолета, по този начин и при слизането.

Всички самолети на Wizz Air са оборудвани с HEPA филтри, които филтрират и унищожават 99,7 % от вирусите и бактериите във въздуха в кабината, а чиновниците на борда, както и пасажерите, ще бъдат задължавани да носят маски през целия полет. Кабинният екипаж ще раздава дезинфекциращи кърпички на всички пътуващи, а премахването на списанията на борда и насърчаването на безконтактно заплащане по време на полет са другите ограничения, въведени за свеждане до най-малко на физическия контакт. На полетите, при които коефициентът на натоварване разрешава, екипажът ще следи пасажерите да седят на оптималната отдалеченост един от различен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР