[Wizz Air] Още по темата Започва второто издaние на състезанието

...
[Wizz Air] Още по темата Започва второто издaние на състезанието
Коментари Харесай

Wizz Air започва голямо разширение с нови самолети, полети и маршрути

[Wizz Air] Още по тематиката
Започва второто издaние на надпреварата за студенти на Wizz Air

Голямата премия е безкрайно пътешестване с самолетната компания за една година
11 мар 2018
Летище София има растеж на пасажерите от над 30%

През 2017 година през аерогарата са минали съвсем шест милиона и половина души
25 яну 2018
Нискотарифните самолетни компании държат съвсем половината от пазара в България

Националният транспортьор " България ер " остава на трето място с 14.6%
11 яну 2018 Нискотарифната самолетна компания Wizz Air стартира едно от най-големите си корпоративни разширения. През идващите 17 седмици из европейските бази на компанията ще бъдат разпределени 21 самолета, като също така компанията ще започва 700 спомагателни седмични полета и 70 нови маршрута. До средата на юли ще бъдат пуснати и четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков и Виена, като в австрийската столица ще бъде открита нова западноевропейска база. Според информация от компанията разширението на Wizz Air през тази година ще коства повече от 2 милиарда $ и ще бъде ориентирано главно към 11 бази във Англия, Австрия, Полша, Украйна, Унгария, Румъния и Грузия.

Wizz Air стартира своята агресия за 2018 година тази седмица в Будапеща с идването на спомагателен Airbus A320, който ще бъде 11-ият аероплан, основан в унгарската столица. Това ще съвпадне и с откриването на нов маршрут до Ставангер в Норвегия. Отново съгласно данни от компанията сред март и юли тази година към компанията ще се причислят 700 нови авиационни експерти.

" Днес стартираме най-мащабното разширение на мрежата в историята на компанията. Wizz Air остава ангажирана с задачата да прави пътуването със аероплан по-достъпно от всеки път за повече хора, като предлага най-ниските цени, реализирани с помощта на ултра-лоу-кост бизнес модела ни ", разяснява Оуен Джоунс, основен корпоративен шеф в компанията. " Все повече клиенти избират да пътуват с Wizz Air всяка година, възползвайки се от обширната маршрутна мрежа на Wizz Air. "

Оуенс прибавя, че новите направления, които ще бъдат пуснати поредно през идващите 17 седмици, ще усилят опциите за пътешестване на клиентите на компанията, като по този метод ще се подтикват и бизнес развиването, и стопанската система в страните, в които Wizz Air оперира.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР