Wizz Air обяви разширяване на услугите си с чартърни полети.

...
Wizz Air обяви разширяване на услугите си с чартърни полети.
Коментари Харесай

Wizz Air вече предлага гъвкави чартърни полети

Wizz Air разгласи разширение на услугите си с чартърни полети. Авиокомпанията към този момент ще предлага вътрешни и интернационалните чартърни полети както в границите на актуалната мрежа на Wizz Air, по този начин и отвън нея. Услугата е налична за корпоративни пътувания, поощрителни и наградни пътувания за чиновници, обиколки с няколко спирки и полети за репатриране и включва алтернатива за изцяло персонализиране, съобразявайки се потребностите на клиента.

През тези невиждани времена комфортните благоприятни условия за пътешестване са по-важни от всеки път. Чартърната услуга на Wizz Air ще даде изключителна еластичност за фирмите и организациите, които желаят да транспортират групи до 239 пасажери, съчетано със спокойствието да могат да избират услугата, маршрута и графика, които най-добре дават отговор на техните потребности. Независимо дали пътуването е за чиновници за бизнес срещи, за спортни тимове, отиващи на шампионати, или оказва помощ за завръщането на туристи назад в родината, чартърната услуга предлага комфортно и персонализирано решение за всяка огромна група.

Обявена за самолетна компания на годината за 2020**, Wizz Air е най-зеленият избор за въздушно пътешестване, който един пътник може да направи, без значение дали желае да употребява общоприетите или чартърните ѝ услуги. Компанията оперира полетите си със самолети от най-ново потомство от фамилията на Airbus – A320 и A321. Това, съчетано с обширната маршрутна мрежа, включваща дестинации в Европа и отвън нея, както и конкурентните цени, дава голямо преимущество на Wizz Air пред другите чартърни услуги. Опцията за персонализиране на чартърните полети също по този начин идва като допълнение на към този момент съществуващите услуги за репатриране на Wizz Air. От март самолетната компания е изпълнила над 50 репатриращи полета, връщайки над 3600 пасажери вкъщи.

Джордж Михалопулос, основен търговски шеф в Wizz Air съобщи: „ Щастливи сме, че обогатяваме нашата услуга за чартърни полети, предлагайки на организациите изцяло персонализирано, дейно и гъвкаво решение за пътешестване. През тази предизвикателна година ние успяхме да приспособяваме ловко нашите интервенции и услуга за репатриране. Сега ние разширяваме тази услуга за да помогнем на по-големи групи, от спортни тимове и оркестри до компании и държавни организации. Нашият висококвалифициран, другарски надъхан екипаж чака с неспокойствие да посрещне пасажерите на борда на нашата съвременна, ултраефективна флотилия, където ще могат да се насладят на отличното обслужване на Wizz Air. “

Контакт за поръчки за чартърни полети: [email protected]
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР