Wizz Air обяви назначаването на Диармуд О` Конийла (Diarmuid Ó

...
Wizz Air обяви назначаването на Диармуд О` Конийла (Diarmuid Ó
Коментари Харесай

Wizz Air обяви назначаването на Диармуд О` Конийла за управляващ директор на Wizz Air Malta

Wizz Air разгласи назначението на Диармуд О` Конийла (Diarmuid Ó Conghaile) за ръководещ шеф на Wizz Air Malta. Това е нова самолетна компания, която би трябвало да бъде основана по-късно тази година. Господин О` Конийла ще заеме назначението във Валета от 1 ноември 2022 година, като ще рапортува на основния действен шеф на групата, Майкъл Делеант (Michael Delehant).

Господин О` Конийла има зад тила си над едно десетилетие опит в авиационната промишленост. Заемал е висши управителни позиции в самолетната компания Ryanair, летище Дъблин, както и в Irish Aviation Authority. Последно, Диармуд О` Конийла е работил на позицията авиационен регулатор за Irish Aviation Authority.

Йозеф Варади, основен изпълнителен шеф на групата на Wizz Air, съобщи: " С наслада приветстваме Диармуд в тази новосъздадена роля на ръководещ шеф на Wizz Air. Очакваме с неспокойствие да черпим от неговия опит в промишлеността и лидерски умения. Ролята му на ръководещ шеф на Wizz Air Malta ще ни помогне да достигнем идната ни фаза на напредък през околните години. “

Wizz Air Malta е при започване на вълнуващо пътешестване и основаването на това ново дъщерно сдружение ще помогне да се затвърди мощната позиция на Wizz Air и да се поддържат амбициозните проекти на компанията за разширение в Европа.

Диармуд О` Конийла, ръководещ шеф на Wizz Air Malta, съобщи: " Радвам се, че се причислявам към екипа на Wizz Air в ролята на ръководещ шеф на новото дъщерно сдружение Wizz Air Malta и чакам с неспокойствие да изградим мрежата и интервенциите му, както и да подкрепим по-широките стратегически бизнес проекти на Wizz Air за развиване. WIZZ е главен състезател в европейската авиация със завладяваща тактика за бъдещето. "

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР