Wizz Air обяви, че временно възобновява маршрута си София -

...
Wizz Air обяви, че временно възобновява маршрута си София -
Коментари Харесай

Wizz Air временно възстановява полетите си от София до Дубай

Wizz Air разгласи, че краткотрайно възобновява маршрута си София - Дубай. Превозвачът ще пренасочи оперативния си потенциал от интернационалното летище в Абу Даби към Дубай. Решението е краткотрайно и е резултат от засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и стягането на националните рестрикции в Абу Даби.

От 15 февруари 2021 година маршрутът София - Дубай ще се извършва един път седмично, до момента в който от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично. Местата по маршрута към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ на цени от единствено 97.99 лева.**.

Без значение дали възнамеряват бизнес пътешестване или отмора в Дубай, Wizz Air мощно предлага на пасажерите да прочетат и съблюдават всички национални и интернационалните разпореждания за сигурност. Туристите, пътуващи от България до Дубай:
- Трябва да показват годен негативен документ за PCR тест за COVID-19, изработен не повече от 96 часа преди тръгване.
- Сертификатът би трябвало да е за тест за полимеразна верижна реакция (PCR). Други документи за проби, в това число проби за антитела и комплекти за домашно тестване, не се одобряват в Дубай.
- Ако си вършиме тест директно преди полета, би трябвало да носите на летището формален книжен документ на британски или арабски, с цел да се чекирате - SMS и цифрови документи не се одобряват.
Пълните правила за пътешестване до Дубай могат да бъдат открити тук.

Тази вест идва дружно с новата епоха на безвредни пътувания, като Wizz Air бе измежду моторите за рестартирането на промишлеността, като бе измежду първите самолетни компании, които споделиха „ да " на летенето и ползва строги здравни и хигиенични ограничения за отбрана на пасажерите и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air към този момент филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат ограничения за физическа отдалеченост, обезпечават ултра чиста среда на борда и лимитират всевъзможни ненужни обществени контакти, тъй че пасажерите на WIZZ да се усещат уверени, че пътуват безвредно до мечтаната дестинация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР