Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач

...
Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач
Коментари Харесай

Wizz Air със специална промоция Розов понеделник

Wizz Air, най-зелената самолетна компания в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в ЦИЕ, разгласи до 30%* отстъпка за определени полети, резервирани през днешния ден и без ограничаване за интервала на пътешестване.

Каква по-хубава концепция в края на годината от това да бъдете спонтанни и да резервирате пътешестване в последната минута. Независимо дали желаете да изненадате околните си със самолетен билет за коледна почивка, да стартирате новата година в безусловно непозната дестинация, да прекарате великденските празници в чужбина, или да планирате лятната си отмора занапред, през днешния ден е съвършената опция за всеки да резервира полет с отстъпка и да открие нови и вълнуващи дестинации от мрежата на WIZZ.

Независимо от дестинацията, която изберете, имайте поради, че отстъпката до 30% е годна единствено през днешния ден, тъй че българските пътешественици имат време до среднощ, с цел да създадат резервация и да подарят на себе си или на обичаните си хора пътешестване, което в никакъв случай няма да не помнят. В своята непрекъснато разрастваща се мрежа Wizz Air през днешния ден предлага богат избор от комфортни полети до 48 маршрута от и до България. Дестинацията може да бъде една или доста, изберете един от маршрутите от трите български летища – София, Варна и Бургас – или от над общо 700-те други маршрута, налични в мрежата WIZZ.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР