Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият
Коментари Харесай

Wizz Air и Летище Варна организират голямо кариерно събитие на 29 април

Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и водещият авиопревозвач в България, провежда целодневно събитие за набиране на фрагменти дружно с Фрапорт Туин Стар на 29 април 2022 година

Wizz Air Varna Aviation Career Day ще се организира на VIP Терминал 1 на Летище Варна от 9:00 до 18:00 часа. Ентусиазираните претенденти, които постоянно са мечтали за вълнуваща кариера в небето, могат да се причислят и да аплайват персонално за член на кабинния екипаж на WIZZ, като се записват авансово и донесат своя автобиография на британски със фотография на събитието. Желаещите ще могат да аплайват за отворените позиции и в двете бази на Wizz Air у нас – във Варна и в София.

Wizz Air ще приема кандидатури както от хора с предходен опит като кабинен екипаж, по този начин и от такива без никакъв доскорошен опит. Авиокомпанията ще обезпечи професионални образования на всички определени претенденти, които не престават сред четири и шест седмици, според от опита им, а новоназначените ще получават базова заплата през целия интервал на образованието.

След като новите фрагменти се причислят към Wizz Air като пълноправни членове на кабинния екипаж, те ще се радват на конкурентна заплата, комфортен месечен график и разнородни благоприятни условия за професионално развиване, като програмата " Cabin Crew to Captain “ на Wizz Air, която дава опция на съществуващите членове на кабинния екипаж да преминат през образования за приемането на лиценз за търговски водач. Кабинният екипаж на Wizz Air също може да се възползва от отстъпки за полети и бонуси от самолетни билети за фамилията и приятелите си, с цел да могат да пътуват по света и да основават незабравими мемоари.

Основните условия, на които претендентите би трябвало да дават отговор, преди да се причислят към събитието за набиране на фрагменти във Варна, включват: да са навършили 18 години, да са високи най-малко 165 см (жени) или 175 см (мъже), да имат приключено приблизително обучение, да владеят свободно – документално и говоримо – британски и български език, и да могат да плуват. Пълните условия можете да прочетете тук.

Андраш Радо, старши управител за набиране на кабинен екипаж в Wizz Air, сподели: " Изключително сме разчувствани, че разширяваме активността и екипа си в България. Въпреки провокациите през последните няколко години, нашият ангажимент към българския пазар остава мощен и сме решени да продължим да предлагаме нови забавни и налични благоприятни условия за пътешестване на локалните пасажери. Плановете ни са доста амбициозни, а увеличението на екипа ни е основен фактор за постигането им. С неспокойствие чакаме да посрещнем всички претенденти на специфичното ни събитие за набиране на фрагменти във Варна, тъй че поканвам всички, които мечтаят за кариера в авиацията, да се причислят към нас. “

Wizz Air е най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа с най-младата флотилия и 4-кратен притежател на премията " Любима самолетна компания “ в България. Тя бе измежду първите самолетни компании, които възвърнаха полетите и вкараха строги здравни ограничения на борда по време на пандемията. Освен това, макар тежките времена, през миналата година превозвачът съумя да пусне над 300 нови маршрута, да отвори 18 бази и да добави and 40 нови самолета към мрежата си. За да сбъдне амбициозните си проекти за напредък, Wizz Air сега прави най-голямото набиране на личен състав в своята история, като възнамерява да назначи 1000 нови члена на кабинен екипаж и 300 нови водачи в мрежата си до декември 2022 година, като 100 души ще бъдат наети единствено в България като част от локалния кабинен екипаж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР