Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично
Коментари Харесай

Wizz Air обявява нов маршрут от София до Ереван

Wizz Air , най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа и най-екологично устойчивия авиопревозвач в международен мащаб*, прибавя нов трогателен маршрут към мрежата си – от София до Ереван . Полетите до столицата на Армения ще започват от 29 април 2023 година и ще бъдат изпълнявани 2 пъти седмично. С този неповторим маршрут услугите на самолетната компания от България ще доближат до 61 нискотарифни маршрута до 21 страни, което в допълнение укрепва водещата позиция на Wizz Air на българския пазар. Билетите за тях са към този момент в продажба на и на на налични цени от единствено 68.99 лева.*

Ереван – забързаната и оживена арменска столица, издигната през далечната 782 година пр.н.е., притегля туристи от цялостен ​​свят всяка година с очарователната си композиция от деен градски живот и антична история. Ереван предлага обилие от атракции, като комплекса „ Каскада “, хранилището на арменските ръкописи „ Матенадаран “ и манастира Гегард, включен в листата на ЮНЕСКО за международно завещание – счита се, че там се пази копието, пронизало Исус на кръста. Друга известна активност измежду туристите е визитата на известната фабрика „ Yerevan Brandy Company “ и дегустацията на най-характерната напитка за района – коняк.

За в допълнение успокоение Wizz Air предлага на клиентите да прибавят и към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че в случай че събитията се трансформират и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да си трансформират резервацията или да анулират полета си до 3 часа преди заминаването без каквато и да е такса и да получат неотложно възобновяване на 100% от първичната цена на билета под формата на заем от самолетната компания.

НОВИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ОТ ЕРЕВАН
МАРШРУТ СТАРТ ОТ ЦЕНА** ДНИ СОФИЯ – ЕРЕВАН 29 април 2023 г.68.99 лева.Сряда, неделя (след 12 юни 2023 година се трансформира на вторник, събота)
*Според данни на CAPA – Center for Aviation Awards for Excellence 2022

**Еднопосочна цена с включена административна такса и дребен салонен багаж (максимални размери: 40x30x20 cм). Багаж на колелца и всеки различен тип чекиран багаж подлежат на спомагателни такси. Цената важи единствено за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е стеснен.

**Прилагат се условия и изключения.

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързо разрастващата се нискотарифна самолетна компания в Европа, оперира флотилия, състояща се от 177 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави Wizz Air пожеланият избор на 27.1 милиона пасажери за финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 година Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните самолетни компании в света за 2022 година от AirlineRatings.com – единствената международна организация за сигурност и рейтинг на самолетните компании, а също и бе оповестена за Aвиокомпания на 2020 година от Air Transport Awards – най-желаното самопризнание, което самолетна компания или обособена персона може да получи, открояващо персона или организация за впечатляващо показване, нововъведения и извънредна услуга. Wizz Air беше приета за „ Най-устойчивата нискотарифна самолетна компания “ в границите на Световните награди за финансова резистентност 2022 година и за „ Глобално екологично устойчивата самолетна компания на годината “ от CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР