Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, добавя поредния

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, добавя поредния
Коментари Харесай

WIZZ AIR стартира маршрут до екзотичната столица Абу Даби

Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа, прибавя следващия другоземен маршрут към необятната си мрежа от дестинации, а точно – Абу Даби. Така самолетната компания дава на потребителите страхотна опция за пътешестване на ниски цени сред Европа и Обединените арабски емирства. Билетите за новия маршрут към този момент са в продажба на и в мобилното приложение на самолетната компания, като цените стартират от 79.99 евро*. Изпълнението на маршрута София – Абу Даби ще стартира на 6 септември 2022 година

От септември Wizz Air ще предлага постоянни полети до новата дестинация, като през сезон лято 2022 година те ще бъдат два пъти седмично – вторник и събота, а през сезон зима 2022 година – три пъти седмично в дните вторник, четвъртък и събота. Така самолетната компания ще даде комфортен график както за приятна почивка, по този начин и за бизнес пътувания. 

Абу Даби е най-голямото и най-богатото емирство, както и столица на ОАЕ. С модерния си образ и лукса във всеки аспект, с изящната архитектура на актуалните здания и небостъргачи, то притегля голям брой туристи от всички краища на света. Столицата е седалище на петролните компании, посолствата на емирствата, в нея е концентриран целия бизнес на Обединени арабски емирства.

Добавянето на новия маршрут София – Абу Даби към мрежата на Wizz Air ще даде подтик на туристическия бранш и ще подтиква клиентите да пътуват до нови прелестни дестинации на налични цени.

За да подсигурява удобно пътешестване за своите пасажери, Wizz Air предлага богато портфолио от разнородни услуги. За цялостно успокоение самолетната компания предлага на пасажерите да резервират билети с услугата. С нея пасажерите могат да анулират полета си до три часа преди политане без каквато и да е такса и да получат неотложно възобновяване на 100% от цената на билета като заем в своя WIZZ акаунт.

*Еднопосочна цена с включена административна такса. Включен е един ръчен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всяка численост чекиран багаж подлежат на спомагателни такси. Цената важи единствено за резервации, направени на и в мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е стеснен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР