Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Wizz Air подписа договор с GEVEN за поръчка на оборудване за 110 самолета Airbus A321neo

Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и най-големият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, през днешния ден разгласи, че след извършен търг е сключила ново съглашение с компанията GEVEN. Новината пристигна по време на най-голямото ревю за самолетен интериор Aircraft Interiors Expo 2018. Авиокомпанията ще закупи най-новия и новаторски модел седалки на GEVEN – модела Essenza, с цел да оборудва 110 самолета Airbus A321neo, чиито доставки ще започват през януари 2019 година и ще продължат за интервал на оптимизация от пет години.

На база на настоящия ценоразпис, цената на новата договорка с GEVEN възлиза на към 44 милиона евро, като на Wizz Air са предоставени известни отстъпки. Новото съглашение ще способства за обезпечаване на по-голям комфорт за всички пасажери и ще окаже позитивно влияние върху интервенциите на самолетната компания. Нискотегловните седалки ще допринесат за по-ниска консумация на гориво, което ще намали екологичния отпечатък и оперативни разноски на WIZZ.

„ За нас е наслаждение да подпишем нова договорка с GEVEN и да закупим новия модел седалки Essenza за 110 самолета Airbus A321neo. Нашето сполучливо партньорство с GEVEN през последното десетилетие продължава дружно с вложенията ни в нашата разрастваща се флотилия. Самолетите Airbus A321neo ще обезпечат забележителна оптимизация на разноските, а новият интериор ще усъвършенства нашите страхотни услуги на борда и ще даде още по-голям комфорт “ – сподели Йохан Айндхаген, основен маркетинг шеф на Wizz Air. „ Тъй като продължаваме да растем с най-голям % в промишлеността и да разширяваме пазарния си обсег в Европа и отвън нея, самолетите от ново потомство и с съвременен интериор ще ни разрешат да продължим да понижаваме оперативните си разноски и ще ни оказват помощ за осъществяване на упоритостите ни да станем лоу-кост водач на пазара в Европа. Wizz Air ще продължава да подтиква самолетните пътувания, като предлага на своите клиенти най-ниските цени и опцията да пътуват на борда на един от най-младите и ефикасни флотилии в Европа. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР