Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Wizz Air с 24-часова предвеликденска промоция днес

Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, предлага 20%* понижение за всички свои полети, резервирани през днешния ден, 21 март, до среднощ.

Тъй като противоположното отброяване до Великденските празници към този момент започва, Wizz Air предизвиква всички свои клиенти от България да се възползват оптимално от дългия празничен уикенд, като резервират супер преференциална оферта в този момент. Независимо дали желаете да извършите специфична изненада на фамилията си или просто да посетите нова дестинация с обичан човек, в този момент е времето за страхотна договорка, с която ще си гарантирате паметен Великденски уикенд.

С цени, започващи от единствено 19.99 лева.**, резервация в последната минута до една от 44 дестинации в 20 страни, до които Wizz Air лети от три български летища, може да бъде съвършеното решение за страховит Великден. Защо да не се отправите към Малага в Испания и да се насладите на постоянно слънчевото време и красиви плажове, или да се потопите в богатата просвета, впечатляващата архитектура и многото зелени кътчета на Лисабон в Португалия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР