Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Wizz Air добавя нова дестинация към мрежата си: розовия град – Маракеш

Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и най-големият нискотарифен транспортьор в Централна Източна Европа, разгласи своята най-нова туристическа дестинация – Маракеш в Мароко, налична в този момент от Полша и Литва.

От октомври 2018 година през зимния сезон Wizz Air ще предлага полети до Маракеш от Варшава (Полша) и Вилнюс (Литва). Новите полети на WIZZ, които ще се извършват два пъти седмично, са единствените директни връзки. Местата към този момент са в продажба на цени от единствено 29.99 евро* и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ.

Маракеш е едно от най-големите и известни места в Мароко, разположенo в подножието на планината Атлас. Известен е още като розовия град, тъй като в Макареш всичко е розово – небето сияе в тази боя, пясъкът е с цвят пепел от рози, а постройките разкриват една безкрайна палитра от розови нюанси. Градът е колоритна ваканционна дестинация с красивите си плажове, обичайни пазари и превъзходна кухня. Новата дестинация е вторият марокански град, присъединяващ се към обширната мрежа на Wizz Air, коятo в този момент предлага 142 дестинации в 44 страни в Европа и отвън нея.

През последните месеци Wizz Air към този момент пусна над 30 нови нискотарифни маршрута по своята европейска мрежа и откри други три нови дестинации: Атина в Гърция, Харков в Украйна и Виена в Австрия. Пет от новостартиралите маршрута са от България. От края на март тази година четири от най-слънчевите дестинации в Европа – Ница, Лисабон, Малага и Атина, са част от софийската мрежа на Wizz Air, а в края на април Виена се причисли към дестинациите й от Варна.

В Мароко самолетната компания започва своята активност през 2017 година от Агадир и през днешния ден към този момент предлага 7 маршрута до Мароко от 5 града в Унгария, Литва и Полша. От първия полет до Мароко Wizz Air подтиква локалния туризъм и хотелиерския бранш с ниските си цени и превозвайки над 75 хиляди туристи по своите чудесни направления.

НОВИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ДО МАРАКЕШ, МАРОКО:

Дестинация

Дни

Започва от:

Цени от:

Вилнюс, Литва
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР