Wix е една от най-често използваните онлайн платформи, когато става

...
Wix е една от най-често използваните онлайн платформи, когато става
Коментари Харесай

Wix вгражда ИИ-инструмент, базиран на ChatGPT, за създаване на уебсайтове от нулата

Wix е една от най-често употребяваните онлайн платформи, когато става въпрос за построяването на уеб страници от консуматори, които не имат каквито и да е знания по шифроване. Сега израелската компания разгласи своя нов генеративен инструмент с изкуствен интелект (ИИ) AI Site Generator, който има за цел да направи процеса още по-гладък, по-интуитивен и по-бърз, несъмнено.

Актуализацията е основана на ChatGPT – известният ИИ-чатбот на OpenAI, който беше показан на света през ноември и още дълго ще продължава да изумява потребителите си. Чрез замяна на текстови известия с усъвършенствания инструмент с изкуствен интелект, Wix ще разбере тъкмо какъв уеб страница желаете да създадете и ще отговори надлежно с подобаващи оферти за неговия дизайн, както и за текстовете, информацията и изображения, които да съдържа. AI Site Generator също по този начин може по едно и също време да обработва голям брой страници и да вгражда функционалности и добавки за електронна търговия, които към този момент се оферират на платформата на Wix. Компанията показа видео, което демонстрира по какъв начин работи нововъведението:

„ Това, което го прави реформаторски, е, че не е образец. Всъщност AI Site Generator основава неповторими уеб страници, проектирани и направени особено за вас, съгласно вашите потребности, генерирани благодарение на изкуствен интелект и усъвършенствани логаритми. “, споделя изпълнителният шеф на Wix Авишай Абрахами.

Абрахами прибавя, че дизайнът и оформлението на уеб страниците „ са изцяло съобразени със тяхното наличие “, а не наличието да пасва на авансово основан образец. Ако потребителят желае да извърши леки редакции или по-съществени промени, той може просто да продължи диалога си с чатбота, който да направи мечтаните корекции. Функцията даже оказва помощ при избора на идеалното име за уеб страницата или за комерсиалната марка на предлаганите посредством него артикули и услуги, като генерира неповторими, грабващи вниманието и елементарно запаметяващи се имена на домейни, от които да избирате. А всички, които към този момент имат личен уебсайт, поддържан от Wix, ще могат да употребяват новият ИИ-инструмент на платформата за възстановяване на неговото наличие посредством „ диалог “ с ChatGPT.

Редно е да се означи, че построяването на уеб страница благодарение на изкуствен интелект може да има и известни дефекти. Например, знае се, че ChatGPT и други генеративни ИИ-чатботове от време на време „ халюцинират “ – чудноват феномен, при който подават на потребителите неверна информация, показана като факт, нормално когато не знаят отговора на нещо. Точно поради това е значимо собственоръчно да се ревизира достоверността на цялото наличие, предлагано от сходни виртуални асистенти.

Въпреки че платформата на Wix към този момент включва редица ИИ-инструменти, AI Site Generator, за който се споделя, че „ ще започва скоро “, сплотява всички тях и има капацитета да се трансформира в най-търсената услуга на компанията досега.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР