Windows 11 Manager е пакет от помощни програми за оптимизиране, ...

Windows 11 Manager е пакет от помощни програми за оптимизиране,

Windows 11 Manager 1.1.2

Windows 11 Manager е пакет от помощни стратегии за усъвършенстване, конфигурация, възобновяване и разчистване на операционната система Windows 11 .

С помощта на Windows 11 Manager е допустимо да се усили скоростта на работа и да се понижи времето за реакция на операционната система, да се изчистят систематичните неточности, да се усъвършенства сигурността и в действителност, напълно да се настрои Оценка за съвместимост Windows 11 към своите желания и стремежи.

Всички софтуерни принадлежности в Windows 11 Manager са разпределени в няколко категории: Информация – подробни данни за хардуера и софтуера, Оптимизация – фина конфигурация на конфигурацията на хардуера, Почистване – обзор на заетото дисково пространство и освобождение наизуст, Настройка – смяна на външния тип и стартовия екран, Безопасност – специфични настройки на отбраната и варианти за кодиране на данните, Мрежова работа и Други помощни функционалности – конфигуриране на началния екран, таскбара и други. Лиценз: Платен (Shareware) .
Промени в Windows 11 Manager 1.1.2:
Windows 11 Manager v1.1.2 released!
Fix some bugs.
Perfect the network repair function.
You can clean the unused WiFi connection history.

Изтегли: (29.5 MB)

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg