Windows 11 23H2 – актуализацията на операционната система Windows 11

...
Windows 11 23H2 – актуализацията на операционната система Windows 11
Коментари Харесай

Тази есен излиза ОС Windows 11 23H2 с интегрирания изкуствен интелект Windows Copilot

Windows 11 23H2 – актуализацията на операционната система Windows 11 с интегрирания в нея помощник с изкуствен интелект Windows Copilot – ще излезе тази есен, удостовери Microsoft. Windows 11 23H2 е инсталационен пакет за прибавянето на нови функционалности и актуализации по сигурността, основан на Windows 11 22H2.

Microsoft анонсира стартирането на Windows Copilot в края на месец май. Решението е осъществено като панел с изкуствен интелект и разполага с всички съществени функционалности, в това число мрачен режим, положение „ Не безпокойте “ и други

Използвайки чатбота на Bing и няколко плъгина от трети страни, както и лични приставки, Windows Copilot дава опция на потребителите да се съсредоточат върху своите планове и задания, без да се постанова непрекъснато да превключват сред програмните прозорци.

Асистентът с изкуствен интелект е подложен в лентата на дилемите и неговата странична лента е забележима в дясната част на работния плот, до момента в който потребителят работи с другите приложения. Windows Copilot уголемява опциите на наличните функционалности на Windows, като да вземем за пример копиране/вмъкване, Snap Assist, Snipping Tool и персонализиране.

Асистентът е планиран да се оправя с редица най-различни поръчки – елементарни и комплицирани. Microsoft предизвиква разработчиците да се включат в работата на Windows Copilot и да влагат в плъгините на Bing и ChatGPT за бъдещи нови благоприятни условия.

Windows Copilot се базира на огромния езиков модел GPT-4. Решението поддържа Bing и ChatGPT, което разрешава консолидираното на приставки от трети страни, разширяващи функционалността на асистента.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР