WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Локомотив

...
WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Локомотив
Коментари Харесай

WINBET и Локомотив Пловдив продължиха партньорството си

WINBET ще продължи да бъде главен сътрудник на ПФК Локомотив Пловдив през идващите три сезона, оповестиха на публично събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на управлението на тима.

Както и до момента, според съглашението сред компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Локомотив в мачовете им от националното състезание, шампионата за Купата на България, както и на стадиона на тима, а играчи на Локомотив Пловдив могат да вземат участие и в промоционални интензивности на компанията.

WINBET и Локомотив Пловдив стартираха партньорството си през февруари 2021 година

“Хубаво е и за нас е значимо, че имаме поддръжка от подобен сътрудник като WINBET. Знам, че са извънредно съществени и се надявам да отговорим на техните упования ”, показа новият изпълнителен шеф на Локомотив Пловдив господин Павел Колев.

„ Щастливи сме, че през днешния ден можем да обявим продължаването на партньорството сред WINBET и Локомотив Пловдив. Това е клуб с невероятни обичаи и невероятна аудитория и, имаме вяра, огромно бъдеще. Затова WINBET продължава партньорството с този исторически футболен клуб. Грижата и поддръжката за българския спорт е част от философията зад марката WINBET, а също така намираме доста общо сред упоритостите на нашия бранд и тези на Локомотив ”, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева - Иванова. “Надяваме, с наша помощ, тимът да продължи своето развиване и да се показа още по-добре през идващия сезон. Пожелаваме доста триумф на клуба, както и на новото управление “, добави тя.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР