Winbet не спира да предлага на своите клиенти атрактивни бонуси

...
Winbet не спира да предлага на своите клиенти атрактивни бонуси
Коментари Харесай

Бонус за всеки картон в срещата Славия Мозир - БАТЕ Борисов

Winbet не стопира да предлага на своите клиенти атрактивни бонуси за дребното останали футболни срещи по света, които не престават да се организират по стратегия.

Освен обичайните три Super hot залога , които са налични всеки понеделник, сряда и петък, за през днешния ден Winbet e планувал още едно особено предложение –
бонус за всеки картон в срещата сред Славия Мозир и БАТЕ Борисов.

Славия Мозир и БАТЕ Борисов се изправят един против различен в първи полуфинален конфликт от шампионата за Купата на Беларус. Мачът на стадион „ Юност “ стартира в 17:30 часа.

Двубоят буди сериозен интерес и силите на противниците наподобяват изравнени, откакто Славия победи БАТЕ с 2:1 в края на предишния месец. Две попадения за триумфа тогава на клуба от Мозир осъществя Никита Мелников,а голът за „ трактористите “ бе дело на исландеца Вилум Вилумсон.

По време на срещата от втория кръг на беларуската Висша лига, играна на 28 март, прехвърчаха доста искри, като жълти картони получиха Владислав Жук, Никита Мелников, Андрей Чухлей и Александър Раевский от Славия и още трима играчи на БАТЕ - Александър Филипович, Дмитрий Бага и Павел Нехайчик.

Предстоящият конфликт се чака да бъде не по-малко под напрежение и
бонус предлагането на Winbet наподобява извънредно примамливо.

Повече информация за него, както и всички останали налични пазари може да видите на Winbet.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР