WINBET е официален партньор на Българския боксьор Тервел Пулев за

...
WINBET е официален партньор на Българския боксьор Тервел Пулев за
Коментари Харесай

Официалният партньор на Tервел Пулев за мача му в Танзания го подкрепи

WINBET е формален сътрудник на Българския боксьор Тервел Пулев за дуела му в полутежка категория против Викапита Мероро (Намибия) на 29 януари в Дар-ес-Салам, Танзания, осведомят от компанията.

Запазената марка на WINBET ще бъде на екипа на Тервел Пулев по време на боксовата церемония #RumleInDarв Next Door Arena в най-големия град на африканската страна.
 Тервел Пулев: Не съм в Танзания, с цел да приказвам доста
Тервел Пулев: Не съм в Танзания, с цел да приказвам доста

" Съперникът ми знае всичко за бокса "

WINBET не за първи път си партнира с Тервел Пулев, като за последно компанията го поддържа през декември 2019 година, когато той завоюва Интернационалната купа на Световнaта боксова асоциация (WBA) в категорията си след победа над Дешон Уебстър (САЩ) в 12-рундов мач на " Колодрума " в Пловдив.
 Тервел Пулев: Съперникът е сериозен и умел, нуждая се от такива рейтингови мачове
Пулев преди борбата си: Съперникът е сериозен и умел, нуждая се от такива рейтингови мачове

" Трябва да бъда деен, с цел да се върна в по-предни позиции в ранглистите "

Партньорството е в традициите на сполучливото съдействие сред компанията и братя Пулеви през годините, като WINBET беше сътрудник на Кубрат Пулев и за неговия мач за международната купа в тежка категория против Антъни Джошуа в края на 2020 година

" Подкрепата ни за водещите български спортисти е основополагащ детайл във философията зад марката WINBET и партньорството ни с Тервел Пулев е естествено продължение на тази наша политика. Желаем му триумф в идния мач ", разяснява маркетинг мениджърът на WINBET госпожа Десислава Колева-Иванова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР