WhatsApp подготвя преработен интерфейс за Android-приложението. Актуализациите на интерфейса се

...
WhatsApp подготвя преработен интерфейс за Android-приложението. Актуализациите на интерфейса се
Коментари Харесай

WhatsApp за Android ще получи по-модерен дизайн

WhatsApp приготвя модифициран интерфейс за Android-приложението. Актуализациите на интерфейса се появиха в WhatsApp build 2.23.13.16, който е наличен за някои бета-тестери.

Какви промени ще настъпят в графичния интерфейс на WhatsApp за Android?

Съдейки по екранните фотоси, интерфейсът е наведен в сходство с дизайнерските условия на Material Design 3. Горният панел към този момент не е зелен, а бял, до момента в който детайлите на интерфейса са зелени — в това число иконата за основаване на нов чат и връзка. Също по този начин, в горния панел е добавено изображение на дейния профил за улеснение на потребителите с голям брой сметки.

За да улеснят потребителите при навигацията в чатовете, в горната част на екрана се появиха някои филтри — „ непрочетени “, „ персонални “ и „ работни “. В момента не е известно дали потребителят ще може да прибавя свои лични филтри. Но към този момент се знае, че внедряването на филтрите се тества в iOS версията на приложението, тъй че функционалността няма да бъде извънредна за Android.

Все още не е известно по кое време тези промени в интерфейса ще се появят в стабилната версия на месинджъра.

Вчера стана известно, че WhatsApp ще внедри и спомагателна функционалност, като опция за ръководство на няколко профила от едно устройство. Същевременно, за повишение степента на сигурност, WhatsApp ще получи функционалност за скриване на IP адреса по време на диалози през месинджъра още доста други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР