WhatsApp – услугата за изпращане на съобщения с два милиарда

...
WhatsApp – услугата за изпращане на съобщения с два милиарда
Коментари Харесай

WhatsApp не работи в цял свят, Facebook и Instagram също са засегнати

WhatsApp – услугата за изпращане на известия с два милиарда консуматори по света претърпя световен срив. Проблемите с изпращането и приемането на известия започнаха към малко преди час българско време. Много консуматори даже не могат да влязат в приложението.

WhatsApp не разполага със специфична страница, на която можете да ревизирате работоспособността на месинджъра. Приложението ви разрешава да изпращате известия, само че те няма да бъдат доставени на получателите, до момента в който услугата не възвърне работата си. За проблемите са съобщили консуматори от разнообразни елементи на света, в това число Европа, Съединени американски щати и Русия.

Според страниците за поддръжка на други услуги на Meta, в това число Фейсбук, Instagram и Threads обществените мрежи работят обикновено. Въпреки това доста консуматори на тези услуги от разнообразни страни оповестяват за компликации при опитите си да преглеждат последните изявления и да основават изявления в тях.

Само преди няколко седмици имаше солиден срив, който засегна Фейсбук, Instagram, Messenger и Threads, само че WhatsApp продължи да работи като че ли нищо не се е случило. Сега наподобява, че е пристигнал ред и на тази платформа на Meta.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР