Weekly World News даде списък на заболявания, които могат да

...
Weekly World News даде списък на заболявания, които могат да
Коментари Харесай

Простичка народната рецепта с мед и канела е способна да излекува редица упорити болести, дори и лекарите са възхитени от ефекта й

Weekly World News даде лист на болести, които могат да се излекуват с мед и канела, в унисон с проучванията на западните специалисти:
Артрит (възпаление на ставите)
Взема се лъжица мед в чаша с хладка вода и се прибавя чаена лъжичка канела, смесват се и постепенно да се поставят и масажират болните елементи на тялото. Установено е, че болката понижава в границите на една до две минути. Или лицата, които страдат от артрит могат заран и вечер да взимат по една чаша топла вода с две супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела.

Ако се пие постоянно, даже и продължителен артрит може да бъде оздравял.
В скорошно изследване на Унверситета в Копенхаген, е открито, че лекарите третирале своите пациенти със примес от една чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела преди закуска. В период от 7 дни, от общо 200 лекувани хора, 73 се освободили от болките, а в границите на един месец съвсем всички пациенти, които не могли да вървят, или да се движат поради артрит, почнали да излизат без проблем.

Мед и канела за сърдечни болести
Направете примес от мед и канела и овлажнява самун. Това ядене може да ядете всекидневно като закуска. Намалява холестерола в артериите и предотвратява сърдечния удар. Редовната приложимост понижава загубата на въздуха и укрепва сърцето. Комбинацията от мед и канела, също има ревитализиращи резултат върху кръвоносните съдове.

Мед и канела за инфекции на пикочния мехур
Смесват се две супени лъжици канела и една супена лъжица мед в хладка вода и пийте по няколко пъти в седмицата. С това ще унищожите бактериите в пикочния мехур.

Мед и канела за инфекции на кожата
Разбъркайте мед и канела, сместа се слага на кожата, която е обхваната от инфекцията и задръжте за към 30 минути. След това изплакнете с топла вода.

Мед и канела при настинки
Тези, които страдат от чести настинки би трябвало един път на ден в продължение на три дни, с цел да употребяват една супена лъжица мед с 1/4 супена лъжица канела. По този метод ще се освободите от кашлянето, непрекъснатото кихане и болки в синусите.

Мед и канела в рецепта за дългоденствие
Повярвайте, че ежедневната консумация на мед и канела може да удължи живота ви. Разбърквайте четири супени лъжици мед, лъжица канела и три чаши вода, оставете да заври и консумирайте вместо утринно кафе. Кожата ще бъде мека, свежа, само че и ще забавите появяването на бръчки.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР