WeChat на Tencent временно спря регистрацията на нови потребители, тъй

...
WeChat на Tencent временно спря регистрацията на нови потребители, тъй
Коментари Харесай

WeChat спря регистрацията на нови потребители

WeChat на Tencent краткотрайно спря регистрацията на нови консуматори, защото се подлага на механически промени, с цел да се приведе в сходство със съответните закони и разпореждания, заяви във вторник преобладаващата платформа за незабавни известия в Китай, предава Блумбърг.

" В момента надграждаме нашата технология за сигурност, с цел да се приведе в сходство с всички съответни закони и разпореждания ", съобщи компанията в изказване пред " Ройтерс ".

" През това време регистрацията на нови персонални и публични сметки на Weixin е краткотрайно спряна. Услугите за регистрация ще бъдат възобновени след довеждане докрай на смяната, което се чака при започване на август ", споделиха от компанията.

Weixin е китайското име за WeChat.

Китай е в развой на стягане на политиката си към неприкосновеността на персоналния живот и сигурността на данните. Страната приготвя Закон за отбрана на персоналната информация, който приканва софтуерните платформи да постановат по-строги ограничения за обезпечаване на несъмнено предпазване на потребителските данни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР