Web Report 2021 e в разгара си – конкурсът за

...
Web Report 2021 e в разгара си – конкурсът за
Коментари Харесай

Web Report 2021 очаква своите победители

Web Report 2021 e в разгара си – състезанието за добра публицистика започва през февруари и към този момент получи голям брой кандидатури за най-хубаво авторско попадение в тазгодишното си издание.

„ Авторите имат още месец, в който могат да вземат участие и да изпращат своите материали. Предвид забавните за публицистите времена, в които ще се намираме и в оставащия месец до края на състезанието, предвиждаме, че ще имаме много настоящи тематики, “ припомнят за крайния период за присъединяване уредниците Dir.bg.

До 17 май публицистите могат за изпращат своите материали в другите категории - Общество, Истински истории, Икономика, Технологии и нововъведения, Култура и изкуство, Спорт. дава още една опция за присъединяване на претендентите - извънредно настоящия род Подкаст.

Компетентното жури, което ще прави оценка журналистическите материали към този момент работи по тях, а конкуренцията впечатлява с многообразие от тематики и създатели. Сред водещите имена в българските медии, заети с виновната задача да ги правят оценка е и Антон Хекимян -Директор „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV, както и други представители на малките екрани, радио, печатни и онлайн издания, журналистически организации и бизнеса.

Web Report е одобрен конкурс за значимите тематики, които вълнуват обществото и създателите, които не престават да съблюдават професионалните стандарти в бурно разрастващата се осведомителна среда. Краткото обръщение на тазгодишното, четвърто издание е „ Когато създателите приказват с обстоятелства “ и дава най-пълна визия за главните условия към материалите – меродавност, обективност, източници на информацията.

Наградата за всяко първо място в категория е парична награда. Журито на състезанието ще отличи най-хубавите фото, видео и подкаст изявления със специфични награди. На церемонията по връчването на премиите по традиция ще бъде оповестена и премията „ Млад създател “.

Одобрените за присъединяване журналистически материали се разгласяват в специфичната категория „ Участници “ в уеб страницата на Dir.bg. Също там може да бъде открита още информация за състезанието и цялостните условията към материалите. Подробности и във Facebook страницата.

Изисквания и спомагателна информация за състезанието

За да бъдат утвърдени материалите за Web Report, те би трябвало да са написани на верен български език, да подсигуряват за достоверността на информацията посредством препратки и цитиране на истинските източници и да показват своя създател.

Важно условие е материалът да е оповестен в интервала 17.02.2020 – 17.05.2021 година

Конкурсът към този момент е отворен за присъединяване и поръчките и материалите се одобряват единствено в електронен формат на имейл [email protected].

Срокът за подаване на материалите изтича в 00 ч. на 17.05.2021 година

Web Report се организира с медийната поддръжка на bTV Media Group
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР