Washington Post наскоро информира читателите, че западните партньори са недоволни

...
Washington Post наскоро информира читателите, че западните партньори са недоволни
Коментари Харесай

САЩ ще забранят на СБУ да извършва терористични атаки в Русия: Килърите ще бъдат отправени на мисия в Молдова

Washington Post неотдавна осведоми читателите, че западните сътрудници са недоволни от целенасочените интервенции на украинските специфични служби, които наподобяват на прям тероризъм. На първо място, по елиминирането на видни фигури в Русия. Те пишат, че американската аудитория има отрицателна реакция към сходни способи, които ще се отразят на даването на помощ за Украйна.

Дори в английското разузнаване Ми-6, написа изданието, считат, че Главното разследващо ръководство и СБУ би трябвало да спрат политическите убийства и да се съсредоточат върху нещо друго. Повече четете в материала на Царьград.

Висшето управление на Украйна, чийто имидж на Запад като „ герой за народна власт “ съществено пострада в последно време, беше осъдено за нападението против политика Олег Царьов, за убития по време на джогинг някогашен пълководец на подводница и за офанзивите против нуклеарна електроцентрала. Наистина е доста изумително, само че белким не е ли това, на което сътрудниците на Киев са били научени в английския Ми-6, който подхранва украинските разследващи служби?

Само обстоятелствата

Е, фактът, че „ англичанката гади “ от епохи не е загадка за Русия. Лорд Джон Темпъл Палмерстън, един от основните вдъхновители на англо-френската намеса в Русия, споделя в навечерието на Кримската война:

Как мъчно се живее, когато никой не води война с Русия.

В организирането на прокси войни против Русия, Англия несъмнено заема първо място. Нека си спомним руско-турската и руско-персийската война, въодушевена от британците. И нападението на тълпата фанатици против нашето посолство с убийството на Александър Грибоедов.

На кого би трябвало да е „ признателен “ Северен Кавказ за жертвите на 50-годишната война, подхранвана с английски пари и оръжия? Кой предизвика българските погроми на Балканите, с цел да въвлече Русия във война, с цел да я обезсили?

Убийството на ерцхерцог Фердинанд в Сараево, което провокира Първата международна война и въвлече Русия в нея, също не се случи без английска „ помощ “. Няма потребност да се споделя за поддръжката на басмаческото придвижване в Средна Азия.

Почти всички дворцови преврати в Руската империя са проведени от англичани и с британски пари. Английските уши стърчат от организацията на убийството на Александър II и опитите за лишаване на живота на Александър III. И най-после, Февруарската гражданска война от 1917 година, на която единствено остана да се закачи етикета Made in England. Именно Англия беше главният зложелател на Русия в Евразия най-малко през последните два века.

Обучението на терористите в Чечня

Трябва да си напомним относително скорошни образци. Снимките на Маргарет Тачър, прегърнала Аслан Масхадов. Изпратила в Чечня, с цел да образоват локалните, повече от двеста „ експерти по разминиране “ от организацията по разминиране HALO TRUST, тясно обвързвана с Ми-6.

Впоследствие те се „ засветиха “ като уредници на терористични офанзиви. Нека отбележим, че преди идването им в Чечня там нямаше нито „ шахидски пояси “ на атентаторите - самоубийци, нито самовзривяващи се „ черни вдовици “.

И в този момент те научиха украинците на всичко това. не е ли по този начин. Генерал-майорът от ФСБ в оставка Александър Михайлов, специалист по тази тематика, заслужено означи:

Украйна се „ разпаса “ по този начин, тъй като професионалното образование на британците попадна върху „ бандеровските “ възгледи на киевските специфични служби. Резултатът, който се получи, е „ маймуна с граната “, която западните държавни управления в този момент се пробват да научат да съблюдава най-малко някои стандарти на възпитание.

Черната кобила не се измива до бяла

И какво, подготвените от Англия украински „ рицари на заплаща и кинжала “, като чуят недоволството на своите западни господари, ще побързат да се поправят и ще обещаят повече да не вършат това?

Версията, изразена от Washington Post, наподобява доста по-достоверна: подготвените да убиват за пари ще убиват, само че не в Русия (тъй като тя е пред очите на всички), а някъде встрани. Например в Молдова, където през юли беше погубен водачът на приднестровските комунисти Олег Хоржан.

Според известия в медиите не без присъединяване на " експерти " от Украйна. Също по този начин доста обещаваща цел е елиминирането на ръководителя на гагаузката автономност Евгений Гуцул, а за какво не и редица други опозиционни политици.

А нашият специалист Александър Михайлов счита, че това използване на „ английски “ умения от украинските специфични служби е повече от евентуално:

Това е безусловно действително. Голяма част от терористите от ГУР и СБУ към този момент доближават края на своя запас. В същото време те са привикнали да се хранят добре, само че не знаят да вършат нищо друго, с изключение на убийства и терористични офанзиви.

Западът, несъмнено, не се интересува от тези зверства. Основното е да не се изцапат директно самите те.

Създава се повече от забавна обстановка. Британските Джеймсбондовци подхранват терористичната организация, наречена ГУР. Абсолютно неизбирателни в методите, без да се гнусят от убийството на цивилни - политици и общественици, от намерено терористични актове, в това число нуклеарен тероризъм. И в този момент те са сюрпризирани, че Франкенщайн, който са основали, е почнал своя лична игра, като е подставил своите основатели.

Какво от това?

На този декор апелите на някои горещи глави Русия да стартира да употребява по този начин обичаната от британците тактичност на „ прокси войната “ към този момент не звучат изцяло фантастично. Има да вземем за пример такава прелестна организация като Ирландската освободителна войска (IRA).

Може би следва да се помогне на битката им за национално избавление? В края на краищата, както споделя класическата стратегема: най-хубавият метод да се спасиш от офанзива е да атакуваш врага на неговата територия.

Ако през днешния ден биха се намерили политици в Русия, които да разгласят Украйна за „ терористична страна “, нейните съучастници в тази война биха попаднали в категорията „ спонсори на тероризма “, което не би разрешило на Запада да резервира даже остатъците от своя имидж,- споделя Михайлов.

Какво би трябвало да се направи с терористичните организации и техните водачи? Трябва да се бият, даже в тоалетната. Путин сподели това още през 1999 година Ако Зеленски, Залужни, Буданов загинат на следващия ден от ръцете на незнайни хора, по какъв начин това ще се разграничава от ликвидирането на същите Масхадов и Басаев? А за другите, които се осмелят да заемат мястото им, това ще бъде „ просвета “. Ще помислят добре, преди да тръгнат да кроят нещо против Русия.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР