Warner Фалшив профил на прочутия режисьор Дени Вилньов събира пари за

...
Warner
Фалшив профил на прочутия режисьор Дени Вилньов събира пари за
Коментари Харесай

Тарикат се представя за режисьора Дени Вилньов и събира пари за Дюн 2

 Warner Фалшив профил на фамозния режисьор Дени Вилньов събира пари за фотосите на продължението на " Дюн “. От това се оплакаха почитатели на научно-фантастичния епос оттатък Океана. Те демонстрираха фотоси от чата си с индивида, който твърди, че е Вилньов. В онлайн диалога " режисьорът “ оповестил, че е почнал фотоси на второто заглавие от поредицата и желал от почитатели дарения в размер на 1500 $.

" Ако сте същински почитател и желаете да помогнете в основаването на " Дюн 2 “, изпратете парите по парично мобилно приложение. Вашата поддръжка ще бъде оценена “, гласи известието на фалшив профила на Вилньов.

На недоверчивите отговори на потребителите на Facebook, измамникът приканва за повече доверие. Той изяснява, че самоличността му може да бъде доказана от Тимъти Шаламе, който извършва основната роля в " Дюн “. Това обаче още веднъж може да стане единствено по чата.

Въпреки че " Дюн 2 “ получи зелена светлина от продуцентската компания Legendary Entertainment и ще бъде осъществен, почитателите на сагата би трябвало да знаят, че за стартирането на снимачния развой ще са нужни най-малко няколко месеца, в границите на които би трябвало да се създаде и сюжетът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР