Warner Bros. Discovery (WBD) обяви днес, че Max, подобрената стрийминг

...
Warner Bros. Discovery (WBD) обяви днес, че Max, подобрената стрийминг
Коментари Харесай

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май

Warner Bros. Discovery (WBD) разгласи през днешния ден, че Max, усъвършенстваната стрийминг услуга, ще започва в първите европейски страни на 21 май. Max сплотява наличието на HBO Max, завладяващите развлечения от действителния живот на Discovery и всички надпревари от международна класа от първокласната абонаментна услуга Eurosport, с цел да сътвори за първи път на едно място изцяло зрителско преживяване за всички членове на едно семейство, с премиерни телевизионни излъчвания, емблематични филми, неповторими спортове и водещи телевизионно наличие в определени страни.

На 21 май Max ще бъде наличен в Централна и Източна Европа, Северна Европа и Иберийския полуостров

По-късно през юни, Max ще започва в Полша и Нидерландия, както и във Франция и Белгия – първите нови пазар, на който WBD започва стрийминг услуга в последните две години. С това услугата Max ще бъде налична в 25 страни в Европа и 65 страни и територии по света, откакто започва в Съединени американски щати през май 2023 година и в Латинска Америка и Карибите по-рано тази година.

Джей Би Перет, президент и основен изпълнителен шеф на Global Streaming & Games в Warner Bros. Discovery, обявявайки стартирането на Max на телевизионния фестивал Series Mania, съобщи: „ Max е стрийминг домът на Warner Bros. Discovery и се основава на дългогодишното ни завещание в Европа, като сплотява на едно място невероятното жанрово многообразие и тематичен обсег на определящи културата на развлечение наши услуги и мрежи. Ненадминатото наличие, което предлагаме в Max – от “ Домът на дракона “ до Олимпийските Игри в Париж през 2024 година и още доста други – значи, че без значение от настроението или мотива, в Max има по нещо за всеки и когато и да е. “



Джейми Кук, общоприет управител за Централна и Източна Европа, Близкия изток и Турция в Warner Bros. Discovery, съобщи: „ Изключително съм разчувствуван, че Max ще пристигна в България и на още 10 пазара в Централна и Източна Европа, защото това е идната глава от дългогодишното завещание в нашия район. В Max ще предоставим най-завладяващите международни шлагери, ще продължим да бъдем мястото, където да гледате локални документални филми и сериали, носители на награди, като Аполония, Аполония, Пианофорте, SPY/Master и Диджей Вика, и ще се любуваме на нови вълнуващи истории като Домът на дракона, Kiss the Future и идния ни босненско-датски документален филм Небето над Зеница. “

– Всичко от „ Париж 2024 “.

Премиум проект:
– Осигурява най-хубавото потребителско преживяване.
– Потребителите могат да стриймват наличие на до 4 устройства по едно и също време.
– Full HD или 4K резолюция и със тон Dolby Atmos (според наличността).
– До 100 изтегляния на наличното наличие за гледане офлайн (с някои ограничавания.).
– Всичко от „ Париж 2024 “.

Допълнение „ Спорт “:


– Допълнение „ Спорт “ ще обезпечи достъп до отразянанието на най-хубавите спортни събития, измежду които тенис шампионати от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи онлайн Eurosport 1 и Eurosport 2 и доста други.
– Правата за другите спортове варират, по отношение на териториите.
– Допълнение „ Спорт “ може да бъде закупено единствено като добавка към някой от двата базови проекта.
– Потребителите могат да гледат спортно наличие по едно и също време на 2 устройства (от наличните им потоци по базов план).

Съществуващите клиенти на HBO Max ще могат да открият новото преживяване в Max, като запазят настоящите си профили и историята на гледане, продължавайки пътуването си в Max там, където са спрели. В някои случаи, според от устройството или операционната система, приложението HBO Max ще бъде автоматизирано обновено в Max. В други случаи, когато потребителите отворят своето приложение HBO Max, те ще бъдат подканени да изтеглят новото приложение Max, което ще им разреши да стартират да изследват новата платформа единствено с няколко кликвания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР