Warner Bros. Discovery се подготвя за едно от най-мащабните си

...
Warner Bros. Discovery се подготвя за едно от най-мащабните си
Коментари Харесай

Eurosport предлага безпрецедентно отразяване на дългоочаквания уикенд в зимните спортове

Warner Bros. Discovery се приготвя за едно от най-мащабните си уикенд отразявания от календара на зимните спортове, предлагайки на феновете над 30 часа директно предаване на седем дисциплини по своите линейни и цифрови платформи на 10 и 11 декември.

Алпийски ски във Вал д‘Изер, ски скокове в Титизее-Нойщад, фигурно пързаляне в Торино – Eurosport е подготвил зрелищен уикенд в няколко точки на Европа и Северна Америка, където някои от най-големите звезди ще се стремят към популярност в следващите съревнования за Световната купа. Зрителите в Европа ще имат опцията да проследят и най-големите имена в биатлона в конкуренцията в Хохфилцен, както и ски бягането в Байтощолен, шорттрек в Алмати и сноуборд в Едмънтън.

За да бъдат почитателите оптимално покрай събитията на пистата, двукратният победител за Световната купа Мартин Шмит ще отразява онлайн от Титизее-Нойщад, участничката на Олимпийските игри през 2014 година Франческа Марсалия ще бъде в Сестриер за женската конкуренция в алпийските ски, Готие дьо Тесиер ще е във Вал д‘Изер за надпреварата по алпийски ски за мъже, а Юстина Ковалчик ще разяснява ски бягането в Байтощолен. В същото време един от най-популярните коментатори във фигурното пързаляне – Натали Печалат, ще бъде на място в Торино.

Междувременно английския играч по слалом Дейв Райдинг също ще даде експертизата си на Warner Bros. Discovery по време на надпреварата във Вал д‘Изер.

Програма за събота, 10 декември:

Световна купа по алпийски ски, Вал д‘Изер (гиганстки слалом за мъже) по discovery+, Eurosport 1, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по ски тичане, Байтощолен (10 км за жени) по discovery+, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по алпийски ски, Сестриер (гигантски слалом за жени) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Световна купа по биатлон, Хохфилцен (мъжка щафета 4 Х 7,5 км, гонене 10 км за жени) по discovery+, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по ски скокове, Титизее-Нойщад, (смесени тимове на огромна шанца) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Гран При по фигурно пързаляне в Торино, (финал) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Програма за неделя, 11 декември:

Световна купа по сноуборд, Едмънтън (голяма рампа, смесено) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Световна купа по шорттрек в Алмати по discovery+, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по алпийски ски, Вал д‘Изер (слалом за мъже) по discovery+, Eurosport 1, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по алпийски ски, Сестриер (гигантски слалом за жени) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Световна купа по биатлон, Хохфилцен (женска  щафета 4 Х 6 км, гонене 12,5 км за мъже) по discovery+, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по ски тичане, Байтощолен (смесена щафета) по discovery+, Eurosport 2 и Eurosport App

Световна купа по ски скокове, Титизее-Нойщад, (мъже и дами, огромна шанца) по discovery+, Eurosport 1 и Eurosport App

Предстоящият уикенд е част от огромното зимно отразяване по discovery+, Eurosport App и линейните канали на Eurosport, което ще предложи на почитателите 3 500 часа директно предаване от над 600 съревнование в хода на сезон 2022/2023. Живото отразяване ще бъде съпроводено с вести и екзпертни разбори на Eurosport.com, затвърждавайки статута на Warner Bros. Discovery като „ Дом на зимните спортове “.

През ноември Warner Bros. Discovery разгласи сключването на дългогодишно съглашение с Международната федерация по ски (FIS), като първото съревнование, което медията ще отрази като част от него, е това в Ароса на 12 декември.

„ През последните две десетилетия Байтощолен си завоюва репутацията на един от най-хубавите ски центрове на Скандинавския полуостров. От няколко години насам това е началната точка на сезона в Норвегия. За локалните това съревнование е също толкоз значимо, колкото Световното състезание по футбол. Те нямат самообладание. “,коментира Юстина Ковалчик и добави „ Трасето в Байтощолен е доста характерно. Много е изискващо от техническа позиция, защото има много завои, изкачвания и спускания. Има три доста стръмни изкачвания, което значи, че би трябвало да си доста добре квалифициран физически. За състезателите, които не са норвежци, е доста мъчно да победят тук, въпреки че в този момент може да се случи при дамите. При мъжете обаче ще е доста мъчно за някой чужденец да успее да влезе в челната шестица. “.

Друг от именитите специалисти на Eurosport – Тина Мазе, показа какво можем да чакаме от надпреварите във Вал д‘Изер и Сестриер: „ Някои състезатели, като да вземем за пример Лара Гут, Анна Свен Ларсон и Томас Дрезен ме изненадаха прелестно от началото на сезона. Очаквах повече от Петра Влъхова, която явно изпитва компликации сега. Микаела Шифрин също не господства по метода, по който свикнахме да го прави. В същото време Одермат и Килде не престават да демонстрират класата си. Някои от младите състезтели също демонстрираха своя капацитет и е изцяло допустимо да слагат водачите напрегнат в хода на сезона. “ и добави още „ Сестриер е място, където преди години почитателите идваха, с цел да поддържат Алберто Томба, Джорджо Рока и италианските скиори като цяло. Там трасето не е толкоз мъчно, колкото това във Вал д‘Изер, само че всеки италианец мечтае да победи пред родна аудитория, тъй че това съревнование постоянно е доста значимо за тях. От надпреварите си там си припомням най-много нощният гиганстки слалом и какъв брой положителни бяха изискванията. “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР