Warner Bros. Discovery повишава цените на своята стрийминг платформа HBO

...
Warner Bros. Discovery повишава цените на своята стрийминг платформа HBO
Коментари Харесай

Месечният абонамент за HBO Max в България поскъпва с 2 евро

Warner Bros. Discovery покачва цените на своята стрийминг платформа HBO Max в скандинавските страни, страните от Иберийския полуостров и България, оповестява Television Business International.

Потребителите на HBO Max в България до момента плащаха 4.99 евро на месец, като от 13 юли таксата се покачва на 6.99 евро. Само в България и Португалия нарастването е с 2 евро в България е най-голямо, само че и цената до момента беше най-ниска.

 Абонатите на HBO.GO ще получат MAX от март Абонатите на HBO.GO ще получат MAX от март

В Испания HBO Max нараства с едно евро, като цената на общоприетия пакет към този момент ще е 9.99 евро, до момента в който в другата иберийска страна Португалия абонаментът нараства до 7.99 евро.

В Норвегия цената ще се увеличи от 89 норвежки крони (8.33 долара) на 99 норвежки крони; в Швеция нарастването е от 89 шведски крони (8.29 долара) на 99 шведски крони; в Дания цената ще се усили от 79 датски крони (11.44 долара) на 89 датски крони; а във Финландия абонаментът към този момент коства 9.99 евро от досегашните 8.99 евро.

Warner Bros. Discovery показва, че увеличавала цените поради възходящите разноски за произвеждане и развиване. За пръв път HBO Max увеличи цените от стартирането си в скандинавските страни и Испания през октомври 2021 година и в България и Португалия през март 2022 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР